"Kad sam bila mlađa, to me je pogađalo!" Marija Šerifović otkrila šta je prevazišla, pa se dotakla sina: Neke kadrove ne delim na mrežama!

08.03.2024

11:36

0

Pričala je i o "Pesmi Evrovizije", nastupajućem takmičenju u Švedskoj

"Kad sam bila mlađa, to me je pogađalo!" Marija Šerifović otkrila šta je prevazišla, pa se dotakla sina: Neke kadrove ne delim na mrežama!
Marija Šerifović - Copyright A.A./ATAImages

Maria Šerifović jedna je od najkontroverznijih javnih ličnosti kod nas, ali nije uvek mogla da se nosi sa negativnim komentarima, koji su daleko iza nje.

Naime, ima godina kako pevačicu ne zanimaju uvrede koje joj neki ljudi upućuju.

- Ne pamtim, posebno ne tračeve. Kad sam bila mlađa, možda su me više pogađali maliciozni komentari, a i to više zbog moje okoline. Ali davno sam takve stvari ostavila za sobom - rekla je Marija, koja uživa u majčinstvu. Ona je početkom decembra 2023. godine uz pomoć surogat majke dobila sina Marija, a prethodno je njegov dolazak najavila albumom "Dolazi ljubav".

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Šerifović

 

- Pa, naravno! Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ali baš kao što ste i rekli - ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija - kaže ponosna majka, koja povremeno na društvenim mrežama deli kadrove sa sinom. Jedan od tih situacija je kada uspavljuje bebu.

ATAImages/A.A. Printscreen/Instagram/serifovic
Marija Šerifović sa bebom

 

- Ali ima i noći kada teško zaspi uz bilo koju pesmu, to ipak ne delim na mrežama - izjavila je Marija.

Šerifovićeva je bila predsednica žirija na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju '24", u kojoj je pobedila Teya Dora. Sada je otkrila šta misli o Bejbi Lazanji, predstavniku Hrvatske na velikom takmičenju u Malmeu.

Printscreen HRT
Bejbi Lazanja

 

- Uvek pratim, kako nacionalne izbore za predstavnike na Evroviziji, tako i samo takmičenje. Volim tu atmosferu, još u meni gori ta takmičarska trema. Ispratila sam i Doru te mislim da je Bejbi Lazanja sjajan. Teya Dori, koja će predstavljati Srbiju, ali i svim drugim takičarima želim puno sreće i pozitivne energije - poželela je Marija za 24sata.hr.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike