"Nije bilo onako kako je želela": Petar Mitić otkrio kako je zaprosio Ivanu Pavković

08.03.2024

06:45

0

Dugo joj je trebalo da stekne poverenje

"Nije bilo onako kako je želela": Petar Mitić otkrio kako je zaprosio Ivanu Pavković
biljana_secivanovic_svadba_15072021_0074 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Pavković i Petar Mitić godinama važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a kruna njihove ljubavi su tri naslednika, Vujadin i blizanci Vojin i Vuk. 

Oboje su se proslavili u "Zvezdama Granda", a zajednički život za pevačicu nije bila laka odluka jer nije bila sigurna u svog izabranika. 

- Nije znala kako da kaže svojima, mislila je da je prebrzo, a i nije mi potpuno verovala u smislu da je mislila da sam neozbiljan i da se neću skrasiti - pričao je Mitić jednom prilikom.

24sedam/D.B.
Ivana Pavković i Petar Mitić

Nakon nekoliko godina veze, Ivana je ostala trudna, a onda ju je Petar zaprosio, ali ne na način kakav je priželjkivala. 

- Ona je želela iznenađenje za tu veridbu, klasična devojka koja je maštala o faktoru iznenađenja, a ja sam odlučio da to uradim na staromodan način. Ja sam otišao sa svojim roditeljima da zatražim njenu ruku od njenih roditelja tačnije oca, tako da je veridba bila u njenoj kući, porodično - otkrio je Petar svojevremeno.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ivana Pavković i Petar Mitić

Podsetimo, Petar je nedavno govorio o tome da mu je prethodna devojka preminula na njegovom nastupu. Iako više nisu bili zajedno, ostali su bliski, pa mu je ovaj događaj teško pao i ne voli da ga se priseća. 

- Na nastupu je preminula, došao sam da radim. U tom trenutku mi smo bili prijatelji, mi smo bili zajedno i ostali baš dobri prijatelji. Tako da sam izgubio prijatelja, iskrenog i pravog, više nego devojku, jer u tom trenutku sam bio sa nekom drugom devojkom - rekao je Mitić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike