Konstrakta progovorila o protestima fanova Breskvice i Teye Dore: Komično je i opasno!

07.03.2024

14:48

0

Prisetila se učešča kada je pobedila i toga da joj Neda Ukraden nije dala nijedan bod

Konstrakta progovorila o protestima fanova Breskvice i Teye Dore: Komično je i opasno!
Teya Dora, Konstrakta, Breskvica - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta sumirala je utiske posle održane "Pesme za Evroviziju", u kojoj je osvojila treće mesto. Ovom prilikom, dotakla se i koleginica Anđele Ignjatović Breskvice i Teye Dore, čiji fanovi su u sukobu.

U početku, pevačica je istakla da nije baš vična da mesi hleb, iako je to bio deo performansa na bini uz pesmu "Novo, bolje".

- Ne umem baš da umesim testo za hleb - počela je Konstrakta, ispričavši anegdotu:

- Jednom prilikom sam nosila hleb u gepeku 14 dana! Kada sam videla svuda mrve, haos.

RTS printscreen
Konstrakta

 

Umetnica je opisala i poentu svoje pesme.

- Krajnji cilj je da mažemo džema na 'leba, pa opet peremo ruke i tako ukrug - rekla je ona, i dobila pitanje o pobednici Teodori Pavlovskoj, poznatijoj kao Teya Dora.

- Prošlo je par dana, idem dalje, završen je hajp, smirila sam se. Pomislila sam u ponedeljak - zamisli da sam prošla? Teyi Dori nije lak zadatak sada -  kaže Konstrakta, koja je prokomentarisala i navodne proteste ispred zgrade RTS-a koji će se održati u subotu, a koje su organizovali fanovi Anđele Ignjatović Breskvice i Teye Dore.

Printscreen RTS
Teya Dora

 

 

- Uvek ima nekog nezadovoljstva, i komično je i opasno. Zar nije i Ceca ušla u priču - rekla je Ana, misleći na emisiju u kojoj je Ražnatovićeva ugostila obe koleginice. Spomenula je i navodne kontroverze oko pesme "Gnezdo orlovo".

 - Ceca ima autoritet da smiri strasti valjda, tako kažu. Ovde je specifična situacija, u polje je ušlo tumačenje teksta pesme "Gnezdo orlovo", a ovde je zapaljiv teren, osetljiv trenutak - kaže Đurićeva.

Dotakla se i toga da Sajsi MC nije dala nijedan poen Anđeli.

RTS printscreen
Breskvica

 

- Sajsi MC ima legitimno pravo da glasa po subjektivnom mišljenju ko bi nas tamo dobro predstavljao. To moramo da poštujemo, podeljeno je pola-pola sa publikom. U ovom trenutku je to tako, nemamo dalje šta da diskutujemo, to su uslovi sa kojima smo ušli u takmičenje. Ako to znaš, nema dalje - ispričala je Konstrakta, koja nije ni svesna da 2022. godine, kada je i pobedila na nacionalnom takmičenju, Neda Ukraden nije bodovala:

- U tom trenutku nisam pratila tabelu, bodove, naknadno sam shvatila. Ljudi su tek kasnije digli buru, "što je Neda dala Konstrakti nulu"? Nije lako žirirati, pokušavaš da budeš objektivan, ali nije lako isključiti subjektivan osećaj. Nisu uspostavljeni kriterijumi kako čovek može da glasa.

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

 

Otkrila je šta zaista misli o pobedničkoj pesmi kojom će nas Teya Dora predstavljati u Malmeu.

- Oni koji gledaju polufinala su oni koji prate Evroviziju, upoznaju se malo sa materijalom. "Ramonda" ima neku temu, ako se bude promovisala kao antiratna pesma može proći kod publike. Ovo je pesma koja te ne kupi na prvu, treba joj malo vremena. Na ishod utiče i tok takmičenja, da li će se naći između dve brže pesme - izjavila je Konstrakta u jutarnjem pogramu Radija S.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike