Sara Jo uvređena zbog poređenja sa Breskvicom: Da sam ja imala takav pristup, zabranili bi me!

06.03.2024

19:02

0

Pevačica ponovo naglasila da je reč o montaži

Sara Jo uvređena zbog poređenja sa Breskvicom: Da sam ja imala takav pristup, zabranili bi me!
Copyright ATAImages/M.M. Printscreen „Kec na jedanaest"

Anđela Ignjatović Breskvica sinoć je u "Amidži šouu" gostovala sa Zorjom Pajić, sa kojom se prethodno takmičila na PZE. Tokom emisije, Zorja je dobila zadatak da navede pet pesama sa ovogodišnjeg festivala koje je privatno slušala, a među kojima nije bila Breskvičina numera.

Mlađa pevačica se na to samo nasmejala, a onda su je na X-u uporedili sa Sarom Jo, koja je imala sličnu reakciju kada je saznala da je zauzela drugo mesto na ovom takmičenju pre dve godine.

"Mnogo mi daje Sara Jo vajb, što je nešto najgore što može biti u ljudima", glasio je tvit.

Sara se odmah oglasila ovim povodom, te opet istakla da je njena reakcija na Konstraktinu pobedu montirana, odnosno da je reč o izrazu lica koje je tokom večeri napravila.

 

 

- Tokom svog učešća, ni u jednom trenutku nisam imala ni približno sličan narativ. Da sam imala takav pristup, tačnije da sam samo jednom izgovorila nešto poput "Pokidala sam" ili "Vidimo se u finalu kada ću pobediti" bila bih cancel-ovana brzinom svetlosti - započela je Sara, pa dodala da joj se zbog ove montaže godinama pripisuju određene osobine koje su za nju neprihvatljive.

Amir Hamzagic/ATAImages
Sara Jo

- Mnogo je tužno (sem toga što je nepravedno) što mi se i dan danas pripisuju određene osobine samo zbog (zlonamerne) montaže mojih faca nakon proglašenja pobednika (koje se uopšte nisu desile u tom trenutku), kao i subjektivnog doživljaja mene kao osobe. I još jedna jako važna stvar (koja ne važi samo za PZE): Nikad nisam mislila da će tuđi uspeh umanjiti moj (i obrnuto) i umesto teatralnih javnih čestitanja i podrške, uvek sam više volela i cenila one najiskrenije, iza kulisa. Doduše, u ekstremnim slučajevima i te kako treba biti glasan i jasan i javno - kako bismo zaštitili jedni druge i izbegli bespotrebne (i besmislene) drame - napisala je Sara Jo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike