"Šta sam napravila - napravila sam": Breskvica više neće učestvovati na PZE, a za Mariju Šerifović i Sajsi MC imala samo jednu poruku

05.03.2024

22:52

1

Želi da veruje u regularnost

"Šta sam napravila - napravila sam": Breskvica više neće učestvovati na PZE, a za Mariju Šerifović i Sajsi MC imala samo jednu poruku
Copyright Printscreen Youtube/ amigshow

Anđela Ignjatović Breskvica osvrnula se na svoje učešče na ovogodišnjoj PZE, te priznala da je ovo njeno prvo i poslednje takmičenje.

- Smatram da je to takmičenje gde bih se prijavila jednom, šta sam napravila - napravila sam, nema potrebe da se ikada više prijavim - poručila je Breskvica. 

Ona je dodala da je na dan takmičenja predosećala da neće odneti pobedu, iako je nedeljama unazad bila glavni favorit.

Printscreen Youtube/ amigshow
Anđela Ignjatović Breskvica

- Imam intuiciju, znala sam da neću proći. Osetila sam taj dan da neću proći. Mislila sam da ću biti tužna ako se to desi, ali nisam bila, baš sam ponosna. Moj favorit je pobedio, pesma koja je meni posle moje bila favorit. Stvarno mi je drago. Što se tiče žirija, zaista nisam očekivala ništa, ne volim da se razočaram kada očekujem nešto mnogo. Mogu samo da im se zahvalim.

Najviše se polemisalo oko glasanja žirija i to Sajsi MC, koja je Breskvici dala nulu, a ona je sad ispričala anegdotu sa takmičenja.

- Kada su govorili ko je koliko poena dobio, kada su došli do Sajsi MC, na ekranu su pokazali imena koja su dobila od 1 do 7 poena, ja sam rekla: "Uh, super, nema me, znači dala mi je od 8 do 12, top", i onda sam videla da mi je dala nulu. Ne poznajemo se lično, ali javila bih joj se da je sretnem, to je moja koleginica - kaže Sajsi. 

Pintscreen RTS
Anđela Ignjatović Breskvica

Osvrnula se i na regularnost glasanja žirija u koje želi da veruje.

- Želim da verujem u to da jeste. Smatram da obraz i vaspitanje nekome ne bi dozvolili da lažira tako nešto. Nije na meni da mislim da li je bilo bilo kakvih dogovora, niti me zanima. Ja sam zahvalna na svim tim poenima i, naravno, na glasovima publike. Bilo, prošlo, ja sam pokidala.

Posle PZE, predsednica žirija Marija Šerifović i Sajsi MC podelile su zajedničku sliku sa opisom "Nema na čemu".

- Ako su one rekle: "Nema na čemu", ja ću da kažem hvala - poručila je Breskvica u "Amidži šou".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike