Karleuša prozvala Breskvicu i Teya Doru za kopiranje! Priložila i dokaze: Drsko! (FOTO)

05.03.2024

16:29

3

U jeku priča na ovu temu pevačica je, čini se, dala poslednju reč

Karleuša prozvala Breskvicu i Teya Doru za kopiranje! Priložila i dokaze: Drsko! (FOTO)
Anđela Ignjatović Breskvica, Jelena Karleuša, Teya Dora - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Jelena Karleuša oglasila se u jeku priča da ju je Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, nova predstavnica Srbije na predstojećoj „Evrosviziji", iskorpirala. U istom košu - našla se i Anđela Ignajtović Breskvica, zbog svog nastupa s PZE24 sa numerom „Gnezdo orlovo".

Pevačica je reč potkrepila i svojim foto dokazima da su izvedbe mlađih koleginica sa scene prilično slične njenima koje je imala, pa je poručila:

„Puke kopije..."

- Moja zemlja, zemlja koju volim najviše, koju sa ponosom ističem svuda u svetu, zemlja koju nazivam majkom Srbijom, uvek me je tretirala kao opasnost, zatvarala oči pred mojim uspehom, negirala moj rad, talenat, osporavala, onemogućavala, zabranjivala svaki moj pokušaj da dignem glavu. Moja zemlja, kojoj sam pružila decenije krvavog truda i rada, uvek mi je bila maćeha. Moja zemlja, kojoj su i puke kopije bolje od mene, nikada mi nije pružila ni ruku ni šansu. Nikada nisam dobila ni reč pohvale, linč je sve što znam.

Tu se, međutim, nije i zaustavljala.

Jelena Karleuša, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Moja zemlja, koja mi je bezbroj puta slomila srce bila je i ostala jedina moja želja. Ali biće da ću osvojiti pre čitav svet nego hladno srce moje zemlje - nastavila je Jelena, pa i dodala kako njen tim i te kako ima razloga za ponos, jer se „njihov rad, svaki segment istog drsko kopira i kod nas i u svetu bez zvaničnog priznanja i hvale".

Zoran Britašević, Twitter printscreen/zoranbirtasevic
 

- Ali, sve će to jednog dana biti kako treba... - zaključila je pevačica, pa zasigurno izmamila i brojne reakcije svojih pratilaca na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike