Maja Nikolić Teya Dori dala trojku iz pevanja! Tek po stručnom žiriju PZE24 što je osula paljbu: Namerno nisu glasali za Breskvicu!

03.03.2024

14:05

4

Pobednici izbora za predstavnika Srbije na „Evrosongu" poručila je i da treba da ide kod logopeda

Maja Nikolić Teya Dori dala trojku iz pevanja! Tek po stručnom žiriju PZE24 što je osula paljbu: Namerno nisu glasali za Breskvicu!
Maja Nikolić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Maja Nikolić prilično je razočarana „Pesmom za Evroviziju 2024", kao i time što je Teya Dora s numerom „Ramonda" izabrana za pobednicu. Gostujući u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić još jednom je insinuirala kako je sve namešteno, te da smatra da stručni žiri „namerno nije glasao za Anđelu Ignjatović Breskvicu, kao što je to učinila domaća javnost". 

Anđela Ignjatović Breskvica, RTS printscreen
 

- Ovo je jedan od najgorih izbora za „Pesmu za Evroviziju". Što se tiče Teya Dore, ova pesma mi je nejasna. Njena pesma „Džanum" je sjajna, a ovu „Ramondu" ništa nisam razumela. U njenoj pesmi se ništa ne razume, ona peva (za) tri plus. Dopala mi se Breskvica, Saska Janx, Zejna, a ostali su mi nepoznati. Mlaka voda, nikakav doživljaj nisam imala - počela je ona i nije se tu i zaustavljala. 

„Čelnici im diriguju za koga da glasaju!"

Maja Nikolić, Printscreen „Novo jutro"
 

- Videli smo da je apsolutni pobednik publike Breskvica, a stručni žiri joj daje samo pet poena, to je dokaz da čelnici RTS rade protiv publike, a samim tim i stručni žiri, njima diriguju za koga da glasaju - smatra Nikolićeva. 

Takođe, Maja naglašava kako „nikakva poruka Teya Dorine pesme u stvari ne postoji, jer stranci to ne razumeju". 

- Teya Dora treba da ide kod logopeda, jer se ne razume šta ona peva, što je strašno. Poruka lila ramonde ne postoji, jer drugi narodi to ne razumeju - sigurna je pevačica. 

Teya Dora, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike