Braja žestoko isprozivao Sajsi MC posle PZE24: Zbog Breskvice je nazvao mediokritetom, drugosrbijanskim čedom... Mreže gore! (FOTO)

03.03.2024

09:55

0

Ozbiljno joj je zamerio što je numeri „Gnezdo orlovo" dala nula bodova

Braja žestoko isprozivao Sajsi MC posle PZE24: Zbog Breskvice je nazvao mediokritetom, drugosrbijanskim čedom... Mreže gore! (FOTO)
Dragan Brajović Braja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Teodora Pavlovska - Teya Dora pobedila je noćas na „Pesmi za Evroviziju 2024" sa numerom „Ramonda". Njenu pobedu „predvideo" je stručni žiri, koji je glasao pre publike - čim su podelili svoje bodove, Teyino ime skočilo je na sam vrh tabele.

Ekipu su činili Žika Zana, Sajsi MC, Dejan Petrović, Aleksandar Sedlar i Marija Šerifović - naša, još uvek, jedina pobednica na „Evrosongu", a prethodne noći i predsednica žirija. 

Na društvenim mrežama, međutim, kompozitor Dragan Brajović Braja pokazao je da mu se njihova odluka nikako nije dopala, a posebno to kako je reperka podelila svoje bodove. 

- I tako jedan mediokritet, LGBT ikona, drugosrbijansko čedo, muzička nebitnost.com, odluči ovu svinjariju svojim glasanjem. 12 poena Teya Dori i nula Breskvici, nisu nama potrebni Briti, Skipetari i ostali srbomrsci - poručio je on, pa i pokrenuo pravu lavinu komentara.

Dragan Brajović Braja, Twitter screenshot / brajamusic
 

Sa druge strane, brojni poznati, kao i saradnici Teya Dore, onlajn su proslavili njen trijumf. Edita, Sara Jo, Milica Todorović, Anastasija Ražnatović... Odmah su joj poslale svoje čestitike koje možete pogledati u galeriji koja sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike