Teya Dorina majka drhti od uzbuđenja posle trijumfa naslednice: Od sinoć, ona je i u Srbiji zvezda! (FOTO)

03.03.2024

13:40

0

Jasna Jojić objašnjava i kako su prognoze veoma dobre - mnogi su oni koji „vide" kako „Ramonda" donosi evrovizijski trofej kući

Teya Dorina majka drhti od uzbuđenja posle trijumfa naslednice: Od sinoć, ona je i u Srbiji zvezda! (FOTO)
Jasna Jojić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Majka pobednice PZE24 Teya Dore, Jasna Jojić, u jutarnjem programu na ružičastoj televiziji dala je svoj komentar akonto velikog uspeha svoje naslednice na izboru za predstavnika naše zemlje na „Evroviziji", te otkrila kako je dosta onih koji veruju da će baš ona „vratiti trofej u Srbiju". 

Još uvek - Marija Šerifović jedina je kojoj je to pošlo za rukom. 

- Svi strani analitičari koji su od prvog januara komentarisale naše, srpske predstavnike, davali su dobre prognoze i svuda su pisali „Ramonda, Beograd, 2025". Dečko koji je intervjuisao Teodoru juče isto tako je rekao: „Mislim da ćeš ti pobediti na Evroviziji". Teodora je rekla: „Mislite na PZE?" A on je rekao: „Da, da", ali i na „Evroviziji". Imamo mnogo šanse, ramonda je divan simbol ne samo za Srbiju, nego za ceo svet - naglasila je, pa dodala:

Printscreen „Novo jutro"
Jasna Jojić

- Mi vidimo da se ona mnogo dopada publici. Breskvica je takođe imala jednu fantastičnu pesmu koja je pokretačka, nju mnogo volimo.

Potom, vratila se na „Ramondu". 

- „Ramonda" je jedna divna pesma koja je nastala iz velike potrebe Teodore da napravi tu pesmu o ramondi. Kad smo bile pre dve godine u Parizu i našoj prijateljici su bili pradedovi solunci, ona je pričala o ramondi i Teodora je zbog istorijskih činjenica odlučila da napravi pesmu. Ramonda je zaštićena vrsta, amajlija... Simbol nade u bolje - objasnila je ona. 

Zatim, dotakla se Teyinog uspeha s numerom „Džanum". 

Printscreen „Novo jutro"
Jasna Jojić

- Teodora je svetska zvezda danas, o njoj pišu mnogi svetski časopisi zbog „Džanum", osvojila je zlatne i dijamantske ploče... Ceo svet o njoj piše i jedino nije bila zvezda u Srbiji, do sinoć - govorila je Jasna u „Novom jutru", drhtavim glasom od uzbuđenja zbog ćerkinog uspeha. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike