Nekoliko sati je ostalo do finala "Pesme za Evroviziju '24": Došlo je do promene na kladionicama, njoj sada prognoziraju pobedu!

02.03.2024

15:11

0

Pet žena se, zapravo, našlo među favoritima

Nekoliko sati je ostalo do finala "Pesme za Evroviziju '24": Došlo je do promene na kladionicama, njoj sada prognoziraju pobedu!
Dragana Kosjerina i Slaven Došlo - Copyright Printscreen RTS

Finale "Pesme za Evroviziju '24" održava se večeras i uzbuđenje raste pred odluku ko će nas predstavljati na "Pesmi Evrovizije" u Malmeu ove godine. 

Kao i uvek, postoje favoriti, rasprave ko je bolji, ko je lošiji, a tu su i prognoze na kladionicama. 

Nekoliko sati je ostalo do početka finala, a kladionice na sajtu "eurovisionworld.com" kažu sledeće:

Printscreen/eurovisionworld.com
Prognoze kladionica za pobednika PZE24

1. Teya Dora - Ramonda

Teya Dora važi za najvećeg favorita za pobedu trenutno, a ona je svoju pesmu predstavila u drugoj polufinalnoj večeri. Podršku joj je pružila i Anastasija Ražnatović.

ATAImages/Antonio Ahel
Teya Dora

2. Zorja - Lik u ogledalu

Iako možda mnogima nije delovalo tako, Zorja je oduševila javnosti svojim performansom u prvom polufinalu, te sada ima velike šanse za pobedu. Naravno, to sve zavisi od glasova žirija i publike.

ATAImages/Antonio Ahel
Zorja Pajić

3. Breskvica - Gnezdo orlovo

Breskvica je od objavljivanja pesme važila za favorita, a tokom proteklih nekoliko nedelja bilo je brojnih komentara, pa čak i sramnih napada na pevačicu i na ovu numeru. Ipak, i dalje ima šanse za pobedu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Breskvica

4. Konstrakta - Novo, bolje

Posle dve godine se vratila na poznatu scenu, otpevala novu pesmu, ali imala sličan performans. Ovog puta je Konstrakta, doduše, mesila hleb, za razliku od prošlog kada je prala ruke.

ATAImages/Antonio Ahel
Konstrakta

5. Lena Kovačević - Zovi me Lena

Lena se posle prvog polufinala našla na meti raznih komentara, a trenutno je na petom mestu po kladionicama. Hoće li se večeras nešto promeniti i da li može da dođe do pobede, pokazaće vreme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Lena Kovačević

Večeras od 21 čas fanovi ovog takmičenja pratiće svoje favorite i navijati, a vi, ukoliko ne možete da gledate na televiziji, sve vesti možete saznati na našem portalu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike