„Au, Konstrakta!" Pevačica nije verovala da će da prođe u finale PZE24, a tek šta joj je Severina poručila: Usijale se mreže! (FOTO/VIDEO)

01.03.2024

11:25

0

Sa numerom „Novo, bolje" će 2. marta nastupati trinaesta po redu

„Au, Konstrakta!" Pevačica nije verovala da će da prođe u finale PZE24, a tek šta joj je Severina poručila: Usijale se mreže! (FOTO/VIDEO)
Ana Đurić - Konstrakta - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Ana Đurić Konstrakta noćas se, na kraju drugog polufinala „Pesme za Evroviziju", plasirala u finale izbora za predstavnika Srbije na ovogodišnjem „Evrosongu" s numerom „Novo, bolje". Progovorivši na tu temu, ona je istakla da se prolasku i nije nadala.

Za to, međutim, nije imala neki poseban razlog. Naprosto, Konstrakta „u sve i često sumnja".

- Nisam bila sto odsto sigurna da ćemo da prođemo, ali eto... Uvek u sve sumnjam, od jutra do sutra - rekla je pevačica, a upitana ko joj je prvi čestitao na uspehu, izjavila je:

- Prvo sam videla poruku od ćerke.

Iako ona nije verovala da će nastaviti s trkom za predstavnika naše zemlje na ovogodišnjoj „Evroviziji", očito je mnogo bilo onih koji su za nju glasali, sa namerom da joj pomognu da se domogne finala. Na društvenim mrežama, sa druge strane, Severina nije krila koliko ju je Ana oduševila, što je i te kako izmamilo razne reakcije fanova.

- Au... Epski. Ne znam jesam li nešto bolje videla - poručila je Seve u okviru svojih „storija" uz snimak Konstrakte koja je prethodne večeri na sceni, naizgled, mesila hleb.

Ana Đurić sa pesmom „Novo, bolje" u finalu zakazanom za 2. mart nastupaće pod rednim brojem 13. Ubrzo nakon što se drugo polufinale završio, „RTS" je objavio tačan spisak svih pesama koje su „dogurale" do kraja takmičenja, te redosled kojim će se predstavidi kako publici, tako i stručnom žiriju.

1. Iva Lorens – Dom

2. Džordži – Luna park

3. Breskvica – Gnezdo orlovo

4. Teya Dora – Ramonda

5. Hristina – Bedem

6. Marko Mandić – Dno

7. M.ira – Percepcija

8. Nemanja Radošević – Jutra bez tebe

9. Milan Bujaković – Moje, tvoje

10. „Keni nije mrtav" – Dijamanti

11. Zorja – Lik u ogledalu

12. Zejna – Najbolja

13. Konstrakta – Novo, bolje

14. Bojana & David – No, no, no

15. Lena Kovačević – Zovi me Lena

16. Dušan Kurtić – Za tebe živim

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike