Fillari skrhan zbog ispadanja sa "Pesme za Evroviziju '24": Krila su mi slomljena!

28.02.2024

21:43

0

Pevač je razočaran svojim plasmanom

Fillari skrhan zbog ispadanja sa "Pesme za Evroviziju '24": Krila su mi slomljena!
Fillari - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Protekle večeri održano je prvo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju '24", a jedno od velikih iznenađenja bilo je što pevač Filarri nije uspeo da se plasira u finale. 

To je iznenadilo i njega samog, pa se sada oglasio, očigledno jako tužan što njegovu numeru "Ko je ta žena" neće otpevati u subotu, 2. marta, kada je zakazano finale.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

- Hvala vam! Za svaki glas i poruku podrške koju ste mi poslali prošle večeri. Trebalo mi je malo vremena da saberem utiske od sinoć. PZE24 je bio rolerkoster za mene. Ove godine, uneo sam mnogo ljubavi, iskrenosti, truda i rada u ceo nastup, pesmu i koncept. Ponosan sam na svoj tim i sebe što smo pored svih prepreka bili dovoljno hrabri i uspeli da stvorimo ovakav nastup na koji sam jako ponosan - napisao je prvo.

ATAImages/ Antonio Ahel
Filarri

- Ovaj nastup je moja lična karta, nešto što će zauvek predstavljati moj rad, umestnost i stav. Iako su mi trenutno možda slomljena krila, neću prestati da se zalažem za sve u šta jako verujem. Očigledno moj nastup nije razumeo žiri ili šira javnost i žao mi je zbog toga, jer smatram da svi treba da budemo ponosni na ovaj nastup, koji može da parira svetskim - dodao je potom Filarri, čije pravo ime glasi Filip Marinkov.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FILARRI (@filarrimusic)

 

Podsetimo, on je nastupio u venčanici teškoj čak 10 kilograma, a istakao je da je sam osmislio ceo izgled. Kako je rekao, on je želeo da gornjim delom svog stajlinga prikaže mušku energiju, dok donjim, venčanicom, želi da pokaže žensku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike