Srpski pevač otkrio da bi se ljubio sa Milanom Stankovićem: Mislim da bi bilo zanimljivo! (VIDEO)

19.11.2023

12:01

0

Bez blama, sa osmehom na licu

Srpski pevač otkrio da bi se ljubio sa Milanom Stankovićem: Mislim da bi bilo zanimljivo! (VIDEO)
Milan Stanković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Milan Stanković je privukao veliku pažnju javnosti kada se pojavio u "Zvezdama Granda", a popularnost mu je samo rasla tokom karijere. 

ATAImages/ M.M.
Milan Stanković

Iako već nekoliko godina nije aktivan na muzičkoj sceni i posvećen je duhovnom životu, neretko ga pominju, a sada je mladi pevač Filip Marinkov, poznatiji kao Filarri, izjavio da bi voleo da se ljubi sa njim.

24sedam/Katarina Mihajlović
Filarri

On je, naime, morao da napravi izbor sa kim bi se poljubio sa javne scene, a izbor je pao na Milana, ali i na Zejnu Nurkić.

- Hm, pa možemo reći od kolega.. Bože, od kolega, krenućemo od koleginica, pošto dame imaju prednost. Poljubio bih se sa Zejnom. A od muškaraca, uh, ne mogu toliko da odlučim... Pa ajde, mogu da kažem, mislim da bi bilo zanimljivo sa Milanom Stankovićem, da - rekao je Filarri za "Srbija Showbizz".

 

 

Podsetimo, tokom cele Milanove karijere se raspravljalo o njegovoj seksualnoj orijentaciji, pa čak i kada je bio u vezi sa Radom Manojlović. Međutim, on se time nikada nije bavio niti je previše komentarisao svoj privatan život, pa ostaje nepoznato da li će se Filarriju ispuniti želja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike