Hrvati idu na Falšoviziju! Gledaoci „Dore" razočarani zbog onoga što su čuli: „Ovo je takmičenje u urlanju" (VIDEO)

26.02.2024

08:30

0

Čak četvoro doživelo je nezapamćeni peh

Hrvati idu na Falšoviziju! Gledaoci „Dore" razočarani zbog onoga što su čuli: „Ovo je takmičenje u urlanju" (VIDEO)
Copyright Printscreen Dora/HRT

Tokom polufinalnih večeri festivala „Dora" u Hrvatskoj predstavilo se 24 takmičara koji su se borili za ulazak u finale i krajnji cilj - pobedu i odlazak na „Evroviziju". Obe večeri kandidati su izazivali burne reakcije korisnika društvenih mreža, mahom negativne. Naime, neki od izvođača imali su ozbiljne probleme sa glasom, pa je u živom prenosu moglo da se čuje skandalozno falširanje.

Na udaru kritika našli su se Saša Lozar, Lana Mandarić, Erna i grupa „Misha", a s obzirom da je reč o većem broju takmičara, nije jasno da li je reč o tehničkim greškama koje su se provukle ili su ih izdali glasovi.

- Ove godine očigledno idemo na Falšoviziju - stoji u opisu jedne od objava.

 

 

„Ovako se čuju komarci u mojoj sobi kad dođe leto", „Krici i jauci", „Da li će konačno ljudi postati svesni da 'u moje vreme je bilo bolje' nije ironija", „Ova druga kao da se porađa", „Ovo je takmičenje u urlanju", „Ove godine Tiktokervizija. Je*ote devedesetih bi prekinuli prenos uživo zbog ovoga", samo su neki od razočaranih komentara ispod objave.

Inače, ovim povodom se oglasio jedan od gorepomenutih pevača, Saša Lozar, te priznao da je on taj koji je načinio grešku.

- Slušajte, bolje biti viralan nego sterilan. Je*i ga. S*anja se dešavaju. Vidimo se u finalu! Još je pritom februar, mačke će me razumeti - rekao je Lozar kroz smeh.

Predstavnik je odabran

Baby Lasagna, Printscreen HRT
 

Na kraju finalne večeri „Dore", inače, pobedu je odneo Baby Lasagna sa pesmom „Rim Tim Tagi Dim". Za favorita je važio od samog početka, prema tamošnjim napisima.

Od publike je ovoga puta dobio čak 247 glasova, pa tako i trijumfovao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike