Prija iskopirala Karleušu! Identičan stajling od 3.000 evra ponela na svom koncertu! (FOTO/VIDEO)

22.02.2024

15:30

1

Postoji jedna mala razlika

Prija iskopirala Karleušu! Identičan stajling od 3.000 evra ponela na svom koncertu! (FOTO/VIDEO)
Aleksandra Prijović i Jelena Karleuša - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović posle niza koncerata u poslednjih nekoliko meseci konstantno menja stajlinge i ovog puta iskopirala je u potpunosti onaj koji je njena koleginica Jelena Karleuša nosila pre nekoliko meseci. 

Prija je na svom četvrtom koncertu u Osijeku ponela isti tigrasti komplet kao JK zimus, a čija je vrednost veća od 3.000 evra. Ona je obukla "dolče i gabana" haljinu, a jedina razlika je što je JK ponela šorc.

Prijovićeva je na sebi imala haljinu od 1.450 evra, čizme od 1.150 i rukavice od 500 evra, što je ukupno 3.100 evra, a kojoj bolje stoji na publici je da kaže.

Podsetimo, Jelena i Prija su se nedavno srele u jednom beogradskom restoranu, a Karleuša je nakon toga imala samo lepe reči za nju:

 

 

- Prija je izuzezetno prijatna žena koja mi je prišla s puno poštovanja, pohvalila moju decu kao lepo vaspitinu i neodoljivo me podsetila na Jelenu Rozgu, Draganu Mirković i Natašu Bekvalac, koje su isto tako megafine u komunikaciji sa mnom. Šta da kažem, sem da me vole te blage žene (ne znam šta vide u meni divljoj). I da me tim "mac mac" pristupom potpuno razoružaju. Da sam muško, vrtela bi me oko prsta, kupila bih im po Birkin, ovako imaju svu moju podršku - napisala je Jelena nedavno.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike