Za razliku od brata, ćerka Hanke Paldum živi mirno i povučeno: Lepa Minela pojavila se sa majkom na dodeli nagrada (FOTO)

28.02.2024

11:25

0

Pojavila se u njenom spotu

Za razliku od brata, ćerka Hanke Paldum živi mirno i povučeno: Lepa Minela pojavila se sa majkom na dodeli nagrada (FOTO)
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Hanka Paldum dvoje dece dobila je u prvom braku sa Muradifom Brkićem, sina Mirzada i ćerku Minelu. Međutim, kako on nije mogao da prihvati njenu karijeru, brak nije opstao, a Hanka je nastavila da se sama stara o deci.

Njen naslednik često je dospevao na naslovne strane zbog krivičnih dela poput razbojništva, bahate vožnje i konzumacije nedozvoljenih supstanci, te je više puta i bio priveden.

S druge strane, Hankina ćerka Minela živi dosta mirnijim i porodičnim životom, a ponekada prati majku na javnim događajima. Tako je ovog puta došla sa njom na jedan događaj u Sarajevu, gde je Hanki uručena nagrada.

 

 

Minela se i pojavila u jednom Hankinom spotu, a reč je o pesmi "Niko kao majka". Inače, ona se pre desetak godina udala, a mediji su tada prenosili da im je Hanka obezbedila stan.

Podsetimo, pevačica je svojevremeno pričala o tome da je sa oba deteta imala veoma teške porođaje jer je oba puta doživela kliničku smrt.

- Imala sam jako teške porođaje, a na oba sam doživela kliničku smrt zbog zdravstvenih komplikacija. Teži mi je bio porođaj sa Mirzom kada sam nekoliko minuta bila mrtva, čega se nerado sećam. Majčinstvo sam doživljavala kao prirodan sled stvari u životu i uvek sam se smatrala pre svega suprugom, a tek onda umetnicom - rekla je Hanka jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike