Iza ovog milog lica kriju se brojni skandali: Preslatki dečak sa slike je sada velika zvezda, ali bahatim ponašanjem navlači gnev na sebe

28.02.2024

07:45

0

Snimci svađa sa suprugom obišli su svet

Iza ovog milog lica kriju se brojni skandali: Preslatki dečak sa slike je sada velika zvezda, ali bahatim ponašanjem navlači gnev na sebe
Džastin Biber - Copyright Profimedia

Brojni pevači, pogotovo oni koji su od malena na muzičkoj sceni, nisu uspeli da odole brojnim iskušenjima, a slava od malih nogu uticala je i na njihovo ponašanje.

Tako recimo niko ne bi rekao da je umiljati dečak sa slike Džastin Biber, koji sve češće iznenađuje neprimerenim ponašanjem. Naime, reper je planetarnu popularnost stekao još u tinejdžerskom periodu, kada je i otpočeo uspešnu muzičku karijeru.

Profimedia
Džastin Biber

Popularnosti je doprinela i veza sa Selenom Gomez, koja je trajala osam godina, a dosta posle raskida ona je otkrila da je trpela zlostavljanje od strane bivšeg dečka i da je, između ostalog, zbog toga morala da se obrati psihijatrima za pomoć.

Manje od godinu dana nakon ovog raskida, Biber je objavio da će se oženiti za manekenku Hejli Boldvin. Njih dvoje su i dalje u braku, ali je on više puta propraćen skandalima, tačnije svađama u javnosti.

Spekulisalo se da je on zlostavlja, a više puta su isplivavali snimci na kojima Džastin urla na svoju suprugu, ali mu je ona uvek iznova opraštala.

Jedan od najviralnijih snimaka jeste onaj na kome reper izlazi iz automobila zalupivši vratima, ne obazirujući se na svoju suprugu, a to samo svedoči spekulacijama da je uopšte ne poštuje i ne ceni.

Njegova supruga nije jedina prema kojoj je Džastin neprijatan. Muzičar ne preza od podrugljivih komentara ni prema kolegama i saradnicima. Tako je pre nekoliko godina objavio komentar ispod slike novog automobila pevačice DžoDžo koji je bio pastelne boje.

"Zapali ga", napisao je Biber dajući do znanja da mu se ne dopada njeno vozilo.

Takođe, optužen je da je naredio svojim telohraniteljima da prebiju fotografa Džefri Biniona, koji je pokušao da ga uslika ispred njegovog studija.

Profimedia
Džastin i Hejli Biber

U mladosti je više puta izazivao probleme zbog divljačke vožnje, najčešće pod dejstvom alkohola, nakon čega se na slikama ironično smejao jer je svaki put pušten iz pritvora uz kauciju.

-  Milioni (fanova) su govorili koliko me vole i kako sam sjajan. Čuješ ove stvari više puta i kao dečak i zapravo počinješ da veruješ u to... Tako da sam tada imao 18 godina, ali bez ikakvih veština u stvarnom svetu, sa milionima dolara i pristupom čemu god sam želeo. Ovo je zastrašujući koncept za bilo koga. Verujte mi - napisao je jednom prilikom Džastin na Instagramu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike