Džastin Biber objavio fotografiju razorene Gaze u znak podrške Izraelu: Zbog brojnih kritika morao da obriše objavu (FOTO)

12.10.2023

17:15

0

Mnoge javne ličnosti naišle su na osudu da ratne događaje koriste u cilju sopstvene promocije

Džastin Biber objavio fotografiju razorene Gaze u znak podrške Izraelu: Zbog brojnih kritika morao da obriše objavu (FOTO)
AP22162005335669 - Copyright Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Rat između Izraela i Palestine danima je glavna tema svih svetskih medija, a mnoge javne ličnosti su se oglasile povodom tragedija koje se događaju. 

Među prvima je podršku Izraelu poslala je Kajli Džener koja je podelila njihovu zastavu uz opis koji im je pružila podršku, a posle nekoliko sati je ovu objavu obrisala. Nagađanja su išla od toga da je objavu obrisala jer su je pojedinci otpratili, pa do toga da je razlog neinformisanost o aktuelnim događajima. 

Međutim, ona nije jedina javna ličnost koju su optužili da rat koristi za promociju, kao i da zapravo uopšte nije upućena u dešavanja na Bliskom istoku. Naime, sada se na udaru našao i Džastin Biber koji je stao na stranu Izraela, ali uz fotografiju razrušenog grada Gaze, koji inače predstavlja osvetu za napad koji je u subotu izveo palestinski pokret Hamas na teritoriju Izraela.

 

 

Pošto su negativni komentari preplavili ovu objavu, Džastin je samo obrisao ovo i napisao: "Molimo se za Izrael". 

On se ranije oglašavao povodom ove teme, ali je pokušao da ostane neutralan. 

"Ponižavati sve Palestince ili sve Izraelce čini mi se pogrešnim. Ne želim da biram strane, ali me zanima da stajem uz porodice koje su nam brutalno oduzete", napisao je Biber ranije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike