Bobanu Rajoviću u detinjstvu izgorela kuća! Nikada se nije utvrdilo da li je on krivac: Zezaju me da sam već tada postao Piroman

26.02.2024

22:04

0

Ubrzo posle toga su se preselili

Bobanu Rajoviću u detinjstvu izgorela kuća! Nikada se nije utvrdilo da li je on krivac: Zezaju me da sam već tada postao Piroman
Boban Rajović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Boban Rajović imao je vrlo nesvakidašnje detinjstvo i to na tri adrese. Popularni pevač prisetio se nesrećnog događaja zbog koga se njegova porodica preselila u prestonicu Crne Gore.

Naime, Bobanovoj porodici je izgorela kuća, a i danas se spekuliše da li je on bio krivac i da li je još tada opravdao nadimaik "Piroman".

- Pa desio se taj momenat kad nam je kuća u Beranama izgorela, iz meni nepoznatih razloga i danas. Neko kaže da sam ja zaboravio da ugasim peć kad sam krenuo u školu i da je tako došlo do spoja, pa me i sad zezaju da sam već tada postao Piroman, ha-ha-ha! Zaista se ne sećam jesam li ili nisam ugasio tu peć, ali to je bio jedan tužan i bolan trenutak... - rekao je, a onda dodao:

- Sećam se, bio sam u školi, druga smena, kad je moja učiteljica Vukica rekla: "Deco, jeste li čuli da se zapalila kuća nekim Rajovićima?" Meni je tad samo prošlo kroz glavu da smo mi bili jedini Rajovići u tom delu. Znao sam odmah, otrčao sam do kuće i... Vatrogasci već bili došli. To je bio jedan veliki šok. Ali uspeli smo da prodamo to imanje i tada smo otišli u Titograd, današnju Podgoricu - govorio je Boban.

ATAImages/ Antonio Ahel
Boban Rajović

Odrastanje je proveo na tri različite lokacije, pa je svakim preseljenjem morao da se prilagođava potpuno drugačijim stilovima života.

- Hteo sam da vidim ko sam ja, u stvari, i šta sam prošao u životu. Evo, rekao sam ti, prve tri ili četiri stavke su bile moje odrastanje u Danskoj, pa onda selidba u Berane, pa odrastanje u Podgorici, pa onda povratak u Dansku. Tako da sam zaključio da sam za nepunih 18 godina u stvari rastao u tri različite sredine, tri različite kulture, sistema i tako dalje. Realno, za dečaka od 18 godina nije baš onako, da kažem, normalno to - rekao je, pa dodao:

Antonio Ahel/ATAImages
Boban Rajović

- Najteže mi je bilo da se prilagodim u Podgorici, tad sam bio osmi razred i to je doba kad si već u pubertetu, razmišljaš drugačije. Nije ista kultura na severu Crne Gore i u glavnom gradu, oduvek su oni iz Podgorice nas zvali Sjevernjaci, ha-ha-ha! Dok sam ušao u taj titogradski, ili podgorički, sistem tada, trebalo je malo vremena..

(Kurir)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike