Kada je tek počinjao, Bobanu Rajoviću se ova pevačica baš našla: Nikada to neću zaboraviti!

28.07.2023

21:15

0

Mnogo mu je pomogla, kao i njen suprug

Kada je tek počinjao, Bobanu Rajoviću se ova pevačica baš našla: Nikada to neću zaboraviti!
Boban Rajović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Boban Rajović dan-danas pamti kako mu je Viki Miljković pomogla kada je tek bio počinjao. Zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom i te kako mu je izašla u susret, a njega je to, prema sopstvenom priznanju, ozbiljno ohrabrilo da nastavi „da grize".

Viki i Taške su i inače poznati po tome što vole da pomognu nadama, koje tek dolaze. Trenutno, posebno su koncentrisani na Nermina Handžića, koji je odneo pobedu u „Zvezdama Granda" na kraju 15. sezone ovog talent-šoua, a takmičio se u timu Miljkovićeve.

Viki Miljković i Dragan Tašković Taške, ATAImages/ A.A.
 

- Pojavili su se Viki i Taške, ona je bila već aktuelna i to dobro, imala je pesmu „Koka-kola“. Posle toga je imala još dosta albuma, ne mogu sada da se setim - počeo je bio Boban, piše „Informer", a zatim je i nastavio o tome kako su reagovali pošto su ga tek bili čuli:

- Ja sam se tada latio mikrofona, oni su me odmah podržali. Taške mi je tada rekao: „Momak, zašto ti ne kreneš nesto?“

- To je bio veliki podstrek za mene i malo sam se ohrabrio da nastavim dalje. Nikad to neću zaboraviti - zaključio je Rajović.

Boban Rajović, Antonio Ahel/ATAImages
 

Podsetimo, pevaču na početku nije baš „bilo med i mleko". Kako je ranije objašnjavao, izvesne godine je proveo i taksirajući dok je maštao o estradi, samo da bi porodici obezbedio dobar život. Često je i spavao u automobilu, jer nije imao gde, a nedostatke je vešto prikrivao i ponašao se kao da je „pun kao brod".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike