Šej Mičel bez dlake na jeziku o trudnoj koleginici iz „Slatkih malih lažljivica": Zato ja tačno znam kakva će ona majka da bude!

26.02.2024

23:20

0

Ešli Benson otkrila je da je u drugom stanju proteklog novembra

Šej Mičel bez dlake na jeziku o trudnoj koleginici iz „Slatkih malih lažljivica": Zato ja tačno znam kakva će ona majka da bude!
Šej Mičel - Copyright Profimedia

Šej Mičel, koju je domaća publika bolje upoznala kao Emili Filds u seriji „Slatke male lažljivice", progovorila je o prijateljici i nekadašnjoj koleginici iz pomenutog šoua, trudnoj Ešli Benson (Hana Marin), te tome kakva će „ona sigurno da bude majka".

Naime, zbog pojedinih scena koje su se još na setu odvijale, Šej nimalo ne sumnja da će Ešli da se snađe u ovoj, jednoj od najlepših životnih uloga. Ovo će joj, inače, biti prvo dete sa suprugom Brendonom Dejvisom - unukom milijardera, naftnog tajkuna Marvina Dejvisa.

Pre nego što se skrasio kraj glumice punio je novinske stupce ludim izlascima s Paris Hilton, te zbog kratke veze s Mišom Barton.

- Znali smo to još onda, dok smo snimali seriju. Kad god bi neka beba bila tu, ona bi sa njom bila sjajna. I uvek je volela decu. Tako da, zato znam da će biti fenomenalna majka kad za to dođe vreme - ispričala je Šej za „E!News".

Ešli Benson, Profimedia
 

Podsetimo, Ešli je proteklog novembra otkrila svetu da je trudna. U januaru, par je slavio pošto je saznao da će dobiti devojčicu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike