Glumica iz hit serije koju su Srbi obožavali čeka prvo dete: Trudnički stomak skriva, a evo ko je njen 10 godina stariji verenik (FOTO)

01.11.2023

07:45

0

Trudi se da izbegava paparace i nosi široku odeću

Glumica iz hit serije koju su Srbi obožavali čeka prvo dete: Trudnički stomak skriva, a evo ko je njen 10 godina stariji verenik (FOTO)
Brendon Dejvis i Ešli Benson - Copyright Profimedia

Ešli Benson, poznatija domaćoj javnosti kao Hana Marin iz serije "Slatke male lažljivice", čeka prvo dete. 

Kako se navodi, njen verenik Brendon Dejvis i ona su pre izvesnog vremena saznali da će postati roditelji, ali je to bilo skrivano do skoro. 

- U četvrom je mesecu i veoma je uzbuđena što će postati majka. Hrani se dobro i vodi računa o svom telu. I njena porodica je veoma ushićena - rekao je izvor blizak glumici.

Izvor dalje ističe da nije čudno što je u drugom stanju s obzirom na to da je dugo želela da se ostvari kao majka.

- Želela je da stvori porodicu sa Brendonom. To je i njemu jako važno i od početka njihove veze je bilo u vazduhu. Nije očekivala da će dobiti dete baš u ovom periodu njenog života, ali se to promenilo jer je veoma zaljubljena u njega - navodi izvor.

Razlika između Brendona i Ešli je 10 godina, ali njima nikada nije smetala. On je, inače, unuk pokojnog naftnog tajkuna Marvina Dejvisa, a glasine o njihovoj vezi počele su u januaru kada su prvi put viđeni zajedno. Tek nekoliko meseci kasnije su potvrdili vezu, a u julu ove godine su se verili.

Ko je Brendon Dejvis

Kada američki mediji opisuju Brendona, oni ga nazivaju naslednikom naftnog tajkuna, ali on nije jedini, s obzirom na to da ima još dve sestre i brata.

Profimedia
Brendon Dejvis i Ešli Benson

Glumice su mu očigledno strast, s obzirom na to da je imao i strasnu romansu sa Mišom Barton. Poznat je po tome i da je voleo da ide na žurke i provodi se celu noć, a imao je i svađu sa Lindzi Lohan prilikom jednog od tih izlazaka kada ju je sočno izvređao.

Doduše, sve je to sada iza njega, a poslednjih godina se nije toliko u javnosti isticao njegov privatan život.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike