Željko Samardžić je velikom hitu rekao „ne", pa se pokajao: Pesma je otišla u ruke ove pevačice i dan-danas se traži po veseljima!

27.02.2024

00:10

0

Njoj je umnogome obeležila karijeru

Željko Samardžić je velikom hitu rekao „ne", pa se pokajao: Pesma je otišla u ruke ove pevačice i dan-danas se traži po veseljima!
Željko Samardžić - Copyright ATAImages/Z.M.

Brojni su pevači koji su u nekom trenutku svoje karijere izvesne pesme odbili, a zatim, iste su postale ogromni hitovi. Tako je i Željko Samardžić, kada mu je bila ponuđena, numeri „Zlatiborske zore" rekao „ne".

Ona je potom otišla u ruke Ane Bekute i jedna je od onih koje su i te kako obeležile njenu karijeru.

– U opciji je bila pesma „Zlatiborske zore", a Ana je bila dobila jednu baladu koju sam zamenio – istakao je pevač jednom prilikom za „Ekskluziv", dok se on prema ranijim medijskim napisima prilično i pokajao zbog svog izbora.

Ana Bekuta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Ipak, „Zlatiborske zore" dan-danas se traže i rado slušaju na raznim veseljima.

Sa druge strane, Samardžić „za pojasom" ima razne druge pesme Marine Tucaković koje su mu mnogo donele i na koje je izuzetno ponosan.

„To je moja lična karta!"

Željko Samardžić, ATAImages/Antonio Ahel
 

– Marina je znala neke naše razgovore vešto da pretoči u tekstove mojih najlepših pesama. „Sipajte mi još jedan viski“ još od kad je objavljena zovem svojom „ličnom kartom“. Nastala u vreme koje je smrdelo na barut i benzin iz plastične flaše koka-kole sa ugla ulice... Jako davno, ali još uvek se sluša i voli. To je valjda dokaz vrednosti – objasnio je, između ostalog, Željko u emisiji „A sad malo mi".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike