Tajna pesme „Zlatiborske zore“: Nastala je u znak pomirenja

19.01.2022

07:45

0

Tekst za ovu numeru potpisala je pokojna hitmejkerka Marina Tucaković

Tajna pesme „Zlatiborske zore“: Nastala je u znak pomirenja
grand_21012021_0023 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najvećih hitova Ane Bekute koji nosi naziv „Zlatiborske zore“ krije jednu tajnu. Naime, tekst za ovu numeru potpisala je pokojna hitmejkerka Marina Tucaković, a pesma je nastala baš po jednoj njenoj životnoj priči.

Naime, „Zlatiborske zore“ je hit koji je nastao 1996. godine, a stihovi iste kriju veoma posebnu priču, koju je Bekuta otkrila svojevremeno. 

- Marina i Futa (prim.aut. Aleksandar Radulović, suprug Tucakovićeve, kompozitor) su te godine bili u svađi i pomirili su se na Zlatiboru.

Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa, Foto: ATAImages/ A.A.
Marina Tucaković, Aleksandar Radulović Futa

Tako su nastali ti stihovi: „Opraštam ti zlatiborske zore, mesečinu iznad mora Crne Gore, opraštam ti reke i ravnice, neke krupne stvari, al' neću sitnice“ - ispričala je pevačica u emisiji „Ekskluzivno“.

Na komemoraciji održanoj u čast Tucakovićeve, Bekuta je sa ponosom istakla da je zapaženo mesto na estradnoj pozornici zauzela zahvaljujući upravo njoj.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

- Sasvim sam sigurna da moja karijera ne bi bila ovakva kakva jeste da Bog nije spustio svoju ruku na Marinu i odbario je takvim talentom. Bez ikakvog uzdržavanja kažem da zbog Marine imam hitove, zbog Marine se volim sa svojom publikom, zbog Marine mi publika veruje ono što pevam - istakla je tom prilikom Ana i dodala: 

ATAImages/ Antonio Ahel
Ana Bekuta

- Ono što jesam kao pevačica jesam zahvaljujući Marini. Sasvim je sigurno da bi Marine bilo i bez mene, ali mene bez Marine bilo ne bi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike