Zmijančeva je ovu pesmu trebalo da snimi, a otišla je u Dženanove ruke! Lončarević pred koncert za Dan zaljubljenih otkriva: To je sudbina!

14.02.2024

20:35

0

Pevač nije skrivao uzbuđenje pred druženje sa svojom publikom

Zmijančeva je ovu pesmu trebalo da snimi, a otišla je u Dženanove ruke! Lončarević pred koncert za Dan zaljubljenih otkriva: To je sudbina!
Dženan Lončarević - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Dženan Lončarević pripremio je čak 37 pesama za Dan zaljubljenih, koji će provesti radno sa svojom publikom u MTS Dvorani. Uzbuđenje pred koncert nije skrivao, a kako je istakao, za ovu priliku je sam pravio spisak numera - i mnoge su bile one koje nikako nije mogao da precrta. 

- Drago mi je što je povod takav kakav jeste, što ćemo svirati večeras i sutra veče, što će ljudi živeti ljubav sa nama večeras - kazao je, pa naglasio da na ovom nastupu neće biti suza, već samo ljubavi.  

Na pitanje 24sedam akonto hita „Laku noć", koji je otišao njemu u ruke iako je isprva trebalo da ga snimi Vesna Zmijanac, pevač nam je objasnio - kako je sve to sudbina. 

Dženan Lončarević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- I ja sam niz nekih pesama i namerno, a možda i nenamerno prepustio svojim kolegama, to je sudbina. Nikada nisam rekao: „Da je ovo moje bilo". Smatram da što je suđeno, došlo je u ruke - izjavio je Dženan koji, pak, nije unapred osmislio kojim će se rečima obratiti svojim fanovima na koncertu. 

 

 

I to je, očito, preputio trenutku. 

Šta Dženan Lončarević radi kada ne radi, da li je i on kao brojne njegove kolege imao problema s nastupima u Hrvatskoj... Čeka vas na snimku koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike