„Ako me Popović vrati u takmičenje, dolazim gola!" Milica Kostadinović ispala iz Zvezda Granda, ali ne gubi nadu: Sigurno ću postati zvezda!

26.02.2024

11:25

0

Ipak, emocije su je savladale kad je napustila scenu, pa je zaplakala

„Ako me Popović vrati u takmičenje, dolazim gola!" Milica Kostadinović ispala iz Zvezda Granda, ali ne gubi nadu: Sigurno ću postati zvezda!
Milica Kostadinović - Copyright Printscreen „Zvezde Granda"

Milica Kostadinović ispala je iz „Zvezda Granda", pa je plakala zbog toga iako je sigurna da je na putu da „ovde ili negde drugde" postane zvezda.

- Ne radi se ovde o tome šta sam ja očekivala, odmah da kažem - pribrala se pa počela ona svoju priču, ali su je emocije iznova savladale kad je bila upitana šta ju je najviše povredilo.

„Znam da mogu više od svih!"

Milica Kostadinović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

- To što sam najmlađa, a znam da mogu najviše od svih ovde. Svesna sam toga. Nekako smatram da u nas najmlađe treba da ulože najviše vremena i prostora - istakla je sada bivša takmičarka poznatog talent-šoua za „Grand", koja je žiri svakako umela da oduševi svojim performansima, kao i samopouzdanjem.

Trenutno, nada se da će se naći među kandidatima koje će Saša Popović u nekom momentu vratiti u takmičenje.

- Rekla sam sebi da bude kako treba da bude. Ako me Saša Popović vrati u takmičenje, gola ću da dođem. Eto, prosto i jednostavno. Dokazaću da nije sve u pevanju - naglasila je ona, koja se bila našla i na ozbiljnom tapetu kako žirija, tako i izvesnog dela javnosti zbog svojih stajlinga.

Milica Kostadinović, Printscreen „Zvezde Granda"
 

– Za Milicu, mogu da kažem, da ti ne znaš da pevaš, a mogu da kažem i da osobe sa tvojim znanjem nažalost ili na tvoju sreću u ovom trenutku, na ovoj planeti i na ovom Balkanu rade, zovu se našim koleginicama i jako su uspešne. Vidim da se trudiš i da ti je stalo, ali bilo bi lepo da propevaš, a ne da dolaziš iz kruga u krug i da mi više ne znamo šta da ti kažemo - govorila joj je Marija Šerifović u najskorije prikazanoj emisiji, nakon čega joj je ona odgovorila rečima:

– Biću zvezda, to je sigurno. Da li ovde ili negde drugde, biću, to je sto odsto, sigurno!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike