„Dokle će ova dvolična baba da komentariše ko se kako obukao?!" Anastasija Ićurup zbog Milice Kostadinović osula paljbu (FOTO)

21.01.2024

17:50

0

Oštra reakcija bivše takmičarke „Zvezda Granda" o kojoj se priča

„Dokle će ova dvolična baba da komentariše ko se kako obukao?!" Anastasija Ićurup zbog Milice Kostadinović osula paljbu (FOTO)
Ana Bekuta, Anastasija Ićurup - Copyright ATAImages/Antonio Ahel, Printscreen „Zvezde Granda"

Milica Kostadinović iz „Zvezda Granda" nedavno se našla na tapetu zbog stajlinga koji je odabrala za nastup u okviru pomenutog šoua. Nekadašnja učesnica Anastasija Ićurup, pošto je za to saznala, brzo je stala na njenu stranu i nije štedela na rečima. 

Podsetimo, Anastasija je i napustila ovo takmičenje jer joj se nimalo nisu dopali komentari na račun izgleda od strane Ane Bekute

Nakon Instagram „priče" u kojoj se, pak, čuju kritike na Miličin račun, ona je napisala vrlo oštar status. 

– Dokle će ova dvolična baba da komentariše ko se kako obukao?! - zagrmela je Anastasija; ne tagujući nikoga i bez bilo kakvog potpisa zasigurno je ovime izmamila razne reakcije fanova. 

Podsetimo, Anastasija Ićurup je u spornoj emisiji nosila crni, jednodelni tanga triko, ispod kojeg je imala providni kombinezon u istom tonu, dok je preko butina nosila kožne kaiševe. Ceo „vamp look" je upotpunila lakovanim, dubokim čizmama sa visokom štiklom. Iz žirija joj je bilo poručeno i kako joj je odabir vrlo degutantan, između ostalog. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike