Pevač se izvinio Severini zbog šokantnog komentara u emisiji: "U jučerašnjem ludilu i atmosferi..."

23.02.2024

21:55

0

Mnogi su osudili njegov postupak u emisiji

Pevač se izvinio Severini zbog šokantnog komentara u emisiji: "U jučerašnjem ludilu i atmosferi..."
Severina - Copyright A.A./ATAImages

Pevač i voditelj Saša Lozar izvinio se koleginici Severini Vučković zbog skandaloznog ponašanja tokom trajanja jedne emisije.

Naime, tokom performansa, pevačica je u ruci imala plastično jaje koje je Lozar uzeo i napravio neumesan komentar. Njemu je sada jasno da je preterao, pa se javno oglasio.  

- U životu postoje momenti kada se pretera. U jučerašnjem ludilu i atmosferi izrekao sam Severini totalnu glupost i nešto što nikad ne bih rekao. Seve, stvarno mi je žao što sam povredio tebe, tebi drage ljude ili bilo koga. Znaš da mi to nije bila namera. Oprosti - napisao je Saša putem Instagram storija.

Printscreen/Instagram/sasalozar
Saša Lozar stori

 

Podsetimo, Severina se u emisiji pojavila sa plišanim čekićem, što je bila asocijacija na njena višegodišnja suđenja. Onda joj je prišao Lozar.

 

 

- Da li je to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje.. Nije toliko veliko, ali biće u redu - rekao joj je on, zavlačeći ruku u džep i aludirajući na svoj polni organ. Svi u studiju su bili šokirani zbog Sašinog poteza.

Podsetimo, Severina u poslednje vreme je medijski aktuelna i zbog čestih dolazaka u sudove.

Uprkos prvobitnoj odluci suda, Vučkovićeva je vratila starateljetvo nad sinom Aleksandrom. Tačnije, dete će sada polovinu meseca boraviti kod majke, a ostatak dana kod oca.

ATAImages/ Antonio Ahel
Severina Vučković

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike