Top 3 evrovizijska lica koja znamo preko drugih zvezda: I Đoković se našao „u miksu" koji ih je doveo do „Evrosonga"! (FOTO/VIDEO)

14.05.2023

08:45

0

I posle finala, o njima se i dalje priča

Top 3 evrovizijska lica koja znamo preko drugih zvezda: I Đoković se našao „u miksu" koji ih je doveo do „Evrosonga"! (FOTO/VIDEO)
Let 3, Mej Miler, Danijel Estrin - Copyright Profimedia, Printscreen Youtube/ Eurovision Song Contest RTS3

Protekle večeri, 13. maja, održano je finale „Evrovizije 2023". Pobedu je odnela Lorin i tako će se prestižno muzičko takmičenje iduće godine odviti u Švedskoj. Predstavnik Srbije Luk Blek, koji se takmičio pod rednim brojem pet, na kraju šoua bio je na 24. mestu

I posle velikog spektakla, međutim, o pojedinim zvezdama i dalje se priča, jer je javnost bila zaboravila da ih u stvari poznaje, samo preko drugih, takođe i evrovizijskih zvezda. U pitanju su Mej Miler, „Let 3", te Danijel Estrin koji je posebno za domaću publiku bio veliko iznenađenje.

Mej Miler

Mlada pevačica Mej Miler koja je sinoć predstavljala domaćine sa pesmom „I wrote a song" stekla je fanove još kao devojčica, s nepunih 10 godina. Tada, Mej se pojavila u spotu pevača Mike („Grace Kelly"), što je mnogima, pošto su čuli, izmamilo osmeh na lice.

- Još imam haljinu iz tog spota - kazala je za strane medije ona nešto ranije.

Podsetimo, Mika (Majkl Holbruk Peniman mlađi) je i sam prošle godine „skoknuo" do „Evrosonga". Pevač je bio jedan od voditelja (pored Laure Pauzini i Alesandra Katelana) u Italiji i „držao" je punu pažnju publike od početka, pa sve do samog kraja.

Mika, Profimedia
 

„Let 3"

Hrvatski alternativni rok sastav „Let 3" na razne je načine privlačio pažnju otkako se uopšte plasirao na „Evrosong". Međutim, mnogi su oni koji su smetnuli s uma da su se momci pojavili u Severininom spotu za pesmu „Moja štikla" s kojom je predstavljala Hrvatsku na „Evroviziji" 2006. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

„Voyager"

Progresivni metal bend „Voyager" iz Australije prva je grupa koja predstavlja ovu zemlju, a to je svakako jedna od „titula" koja im prija. S druge strane, pevač ovog sastava inače je advokat i to ne bilo koji.

Danijel Estrin. Profimedia
 

Danijela Estrina, koji se bavi migracijama, domaća javnost bolje je upoznala kada se teniski as Novak Đoković prošle godine našao zatvoren u imigracionom holetu u Australiji. Estrin je tada gostujući na „BBC-u" govorio o pravnom položaju našeg velikog sportiste, pa naveo da Novak ima slučaj u rukama. Zatim, dotakao se i toga hoće li se on naći pred sudom.

- Podržava se tvrdnja Đokovićevih advokata i oni imaju dobre izglede na sudu, odnosno da će sud utvrditi „grešku u nadležnosti". To znači da je napravljena pravna greška, da je odluka o ukidanju vize ništavna i da će Đokoviću vratiti originalnu vizu - istakao je bio, prenosili su mediji, pa dodao kako se Novak neće pojaviti pred sudom u ulozi svedoka šta se dogodilo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike