Bosanac za ovu pevačicu smatra da je najbolje iskoristila popularnost, a onda otkrio i koja ga je razočarala: Mogla je da bude zvezda!

24.02.2024

19:00

0

Važi za najstrožijeg člana žirija u takmičenju

Bosanac za ovu pevačicu smatra da je najbolje iskoristila popularnost, a onda otkrio i koja ga je razočarala: Mogla je da bude zvezda!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dragan Stojković Bosanac je zahvaljujući harmonikaškoj karijeri, ali i angažmanu u žiriju "Zvezda Granda" imao priliku da svedoči uspesima mnogim pevačima mlađe generacije. 

On smatra da pevački talenat nije presudan kada je reč o uspehu, već i da se popularnost koje su im "Zvezde Granda" dale pametno iskoristi. 

Antonio Ahel/ATA Images
Dragan Stojković Bosanac

- Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović - rekao Dragan svojevremeno za Grand.

S druge strane, jedna pevačica ga je istinski razočarala, a reč je o Biljani Sulimanović u koju je Bosanac polagao velike nade. 

Printscreen YouTube/Grand Magazin
Biljana Sulimanović

- Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu - rekao je on i priznao da ga je razočarala jer je zanemarila karijeru.

Podsetimo, Bosanac važi za jednog od najstrožijih kritičara u "Zvezdama Granda", a za njega nema duplih standarda, pa je jednako oštar i prema svojoj naslednici Aleksandri Stojković Džidži

- Danas nema mecena, nemamo ni izdavača, ona ili on mora da plati sve. A najbolji zvuk se dobija sa muzičarima, a ne programiranjem. Današnji snimci kada se slušaju, počev od moje Džidže pa nadalje, to se samo dere, nema dinamike, nema svirke. Amerikanci to drugačije rade, oni prvo naprave demo snimke, pa čuju pesmu, a onda snimaju glas u Los Anđelesu, pa bas u Čikagu, u Njujorku violine gude, pa sve onda sastave i tako se dobije kvalitet - objasnio je on. 

(Grand)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike