Bosanac žestoko opleo po kandidatima u "Zvezdama Granda": Kao da su imali neko bolje takmičenje!

27.01.2024

22:54

0

Član žirija se baš iznervirao

Bosanac žestoko opleo po kandidatima u "Zvezdama Granda": Kao da su imali neko bolje takmičenje!
Dragan Stojković Bosanac - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dragan Stojković Bosanac je već dugo član žirija u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" gde je uvek bez dlake na jeziku i kaže ono što misli. 

Tako je bilo i u večerašnjoj emitovanoj emisiji, kada je komentarisao dvojicu muških kandidata. U pitanju su bili Ivan Miljković i Antonio Ramčevski, a njihov nastup se Bosancu nimalo nije dopao.

Antonio Ahel/ATA Images
Dragan Stojković Bosanac

- Mislim da su bili ujednačeni, tu negde. Bilo im je jako neprijatno što ovde nastupaju, kao da su imali neko bolje takmičenje, kao da su primorani. Dajte malo momci, čemu to? Možda je i nama bilo neprijatno  rekao je Bosanac. 

Ostatak žirija se složio sa njim da obojica kandidata nisu bili za dalji prolaz, a na njegov komentar se nadovezao Mili.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dragan Stojković Bosanac

- Meni nisu bili za šest, znam ih, a danas ste došli kao da vam je neko izduvao gume. Mislim da motiv treba da bude sve jači iz kruga u krug, a vi sve slobodniji. Ja tražim od kandidata, ako ništa, da pokažu volju i energiju, treba da se drži kazaljka na gore u svakom krugu, nije bitno ako se pogreši, ali energiju pokaži na bini i pokaži da tu pripadaš – rekao je Mili.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike