Karleuša patosirala Oliveru Kovačević zbog izjave "da treba da pobedi sebe": "Molićete me da dođem, da se kladimo u bananicu!"

19.02.2024

21:51

1

Nju je podržao i Saša Mirković, zbog priče o Evroviziji

Karleuša patosirala Oliveru Kovačević zbog izjave "da treba da pobedi sebe": "Molićete me da dođem, da se kladimo u bananicu!"
Olivera Kovačević, Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša urednica zabavnog programa RTS-a Olivera Kovačević govorila je o pevačici Jeleni Karleuši, koja godinama nije bila na RTS-u. Kovačevićeva tvrdi da Karleuša nije zabranjena u toj medijskoj kući, te da je navodno čak i dobrodošla da se prijavi za Pesmu za Evroviziju i dodala da joj želi "da pronađe sebe". 

Jelena joj nije ostala dužna s obzirom na to da se godinama vodi priča o njenom učešću na muzičkom takmičenju, pa je udarila u suštinu.

- Karleuša nije zabranjena na RTS-u. Znam da je gostovala u nekoj emisiji. Mi nikoga nismo zabranili. Ja bih jako volela da se Jelena Karleuša prijavi za Evroviziju - rekla je Kovačevićeva.

- Ja mogu da je razumem. Kao umetnica takvog kalibra njoj ne odgovara da se takmiči. Ja znam da je uvek problem sa ostvarenim izvođačima i velikim zvezdama da se oni sad prijavljuju na neki festival gde su neki mladi i klinici. Ali meni je racimo jako drago bilo kada se Neda Ukraden prijavila za takmičenje. Neda je zvezda par ekselans jugoslovenskih prostora. Ona je tu videla neku drugu priliku za promociju među mladim svetom. Ja bih volela da ona pobedi sebe i da se prijavi na Pesmu za Evroviziju - izjavila je najpre Olivera za Puls Srbije.

24sedam/M.M.
Olivera Kovačević

 

Na sve ovo, usledio je odgovor od Karleuše koja je bez dlake na jeziku napisala:

- Kada jedna država ima zvezdu svetskog kalibra, o kojoj priča ceo svet, koju kopiraju najveće svetske zvezde, koja ima svetski nastup i od svakog svog koncerta napravi sopstveni "Evrosong", koja je u svakoj anketi evrovizijskih fanova izabrana za najpoželjniju, ne treba ona da pobedi sebe, već tebe draga Olivera. Tebe i tvoju ekipu ljudi bez ikakve vizije, logike, pa i razumevanja svetskog šoubiza - započela je Jelena, a tu se nije zaustavila.

- Meni bi bilo lakše da pobedim na "Evrosongu" nego u Beogradu, zbog vas, draga Olivera. I vi to znate. Da se brukam i doživim da me ponižavate, a to bi mi se desilo... Ja ne želim jer nemam tu mazohističku potrebu. I da, decenijama sam bila zabranjena, sada me samo ne zovete, ali mogu da vam obećam, molićete me. I to vrlo uskoro. Hajde da se kladimo u čokoladnu bananicu - poručila joj je JK.

Printscreen/instagram/sasamirkovic
Olivera Kovačević

 

Takođe, na ovu priču se nadovezao i Saša Mirković, koji je 2007. godine doveo Evroviziju u Srbiju, zbog pobede Marije Šerifović. On je kratko poručio:

- Kao jedini producent koji je doveo Evroviziju u Srbiju, imam pravo da kažem: "Puna podrška Jeleni Karleuši u borbi protiv "evrovizijske mafijaške hobotnice".

Printscreen/instagram/sasamirkovic
 

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike