Prija će u Hrvatskoj za pet dana „napraviti" 500.000€! Nije žalila para ni kad je ulagala: Zbog kostima od po 10.000 reagovala porodica!

18.02.2024

21:15

0

Pola zarade „otišlo" joj je na produkciju, osvetljenje, ozvučenje...

Prija će u Hrvatskoj za pet dana „napraviti" 500.000€! Nije žalila para ni kad je ulagala: Zbog kostima od po 10.000 reagovala porodica!
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/M. M.

Aleksandra Prijović u Osijeku je zakazala pet koncerata, a od svakog od njih će navodno „uzeti" po 100.000 evra. Inkasirala bi ona i značajno više novca, tvrdi insajder, međutim, dosta je i ulagala sa željom da svojoj publici priredi spektakl za pamćenje.

Na scenografiju, kostimografiju, svetlosne efekte, igrače... Priji je, kažu, pola celokupne zarade „otišlo", ali ona zbog toga uopšte ne očajava.

Ne žali para

- Prija bi zaradila milion evra da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvetljenje... Samo za stilistu, odevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 evra. Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla srećna - istakao je njen izvesni saradnik za „Informer", siguran da je upravo to razlog zašto je ona trenutno najpopularnija, najuspešnija i najplaćenija pevačica naše zemlje.

Prema njegovim rečima, s druge strane, porodica i prijatelji pokušali su da je odgovore od velikog troška, ali ona za to nije htela ni da čuje.

Sad, pa ko zna kad opet?

- Mnogi su je savetovali da skreše troškove, da angažuje jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 evra, ali ona nije želela ni da čuje. Svesna činjenice da živi svoj najveći san, koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvek iza njenih koncerata ostanu video-snimci kao svedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspeha - tvrdi on.

Aleksandra Prijović, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike