"Viši sud je po drugi put potvrdio očinstvo": Mirjana Antonović objavila srećne vesti, a Miroslav Ilić odmah reagovao

22.02.2024

09:43

3

I dalje odbija da odradi DNK test

"Viši sud je po drugi put potvrdio očinstvo": Mirjana Antonović objavila srećne vesti, a Miroslav Ilić odmah reagovao
Miroslav Ilić i Mirjana Antonović - Copyright ATAImages/ M.M.

Miroslav Ilić i Mirjana Antonović već godinama se tuže zbog dokazivanja očinstva, a ona je sada otkrila da je sud doneo odluku u njenu korist.

Naime, Antonovićeva tvrdi da je Viši sud u Beogradu još jednom potvrdio njene navode o tome da je pevač otac njenog naslednika, što on ne želi da prihvati.

- Dobro jutro dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu, po drugi put, odlučio u našu korist. Miroslav je u medijama izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika, i mnogobrojnih drugih dokaza. Posle svega je ipak Viši sud, po drugi put, zaključio da su Devin i Miroslav otac i sin. Nećete verovati! I Miroslav je ponovo predao žalbu Apelacionom sudu. Nadamo se da ce njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je ona u objavi na Fejsbuku.

 

 

Podsetimo, Mirjana godinama živi u Americi, gde ju je Miroslav svojevremeno upoznao na jednoj od svojih turneja. Tamo se rodio i Devin, koga je Mirjanin bivši suprug prihvatio, Daniel Antonović, kao svog sina.

Jednom prilikom, Devin je govorio o svom odnosu sa Miroslavom, kao i da je postojala nada da će se upoznati i o svemu popričati.

- Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: "Drago mi je da si živ i da si dobro". Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike