Mirjana Antonović sočno opisala kako unuka liči na Miroslava Ilića: Anđeo je, pa nije na njega, ali oči su im slične!

30.11.2023

22:33

0

Iznela i nove detalje o sudskom sporu

Mirjana Antonović sočno opisala kako unuka liči na Miroslava Ilića: Anđeo je, pa nije na njega, ali oči su im slične!
Mirjana Antonović Miroslav Ilić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/G.G.

Mirjana Antonović ispričala je kako ćerka njenog sina Devina, a unuka Miroslava Ilića dosta liči na svog dedu. Bivša ljubavnica pevača je opisala malu devojčicu.

- Što se tiče male Eve, ne može se objasniti koliko je pametna, a posebno medena. Lepa je kao lutkica, a ima dispoziciju jednog anđela. To sigurno nije od Miroslava nasledila. Oni koji su je videli komentarišu da oči ima plave i slične su Miroslavu. Šta se može reći na to? Geni su čudo. Deda joj je, dobila je bar nešto lepo od njega I- izdeklamovala je Mirjana na početku i dodala sočne komentare.

24sedam/Nemanja Vujčić
Mirjana Antonović

 

Kad bude starija i ona će, nažalost, saznati istini o svom dedi, ali ovog puta prvo od svog oca Devina. Slučaj je i suviše daleko otišao da se bilo šta može u sadašnjem vremenu sakriti. Već i ptice na grani znaju ovu našu temu. Bilo bi lepo kada bi ljudi bili normalni. Sada bi Miroslav mogao da drži unuku na krilu, međutim ovde se radi o ljudima koji nemaju ljudske osećaje, niti pameti u glavi, a još manje obraza. Sve je to izopačeno. Često se zahvaljujem Bogu da nas je uklonio i zaštitio od svega toga - izjavila je Mirjana.

ATAImages/Antonio Ahel
Miroslav Ilić

 

"Postupak je ponovo zaključen"

Na nedavno održanom ročištu pored Miroslava i Mirjane, došli su i njena ćerka, kao i svedok iz Amerike. Antonovićeva je sada prenela reči advokata o nastavku procesa.

- Upravo mi je javio advokat da je postupak ponovo zaključen i sad čekamo odluku Apelacionog suda. Ako odluka bude nepravedna, idemo dalje na međunarodni sud. Ako bude pravedna, dolazimo u Beograd da proslavimo sa svima vama - kaže Mirjana, koja je ponovo prokomentarisala Ilića.

ATAImages/ M.M.
Miroslav Ilić

 

- Ja ne bih imala hrabrost da, uprkos svim dokazima, stanem pred kameru i čitav svet lažem. On to može. On je Miroslav Ilić, a svi ostali smo budale. Devin je čovek koji ne zna da mrzi, ali je veoma pravedan. Njegova želja je uvek bila da upozna Miroslavljevu ostalu decu, brata i sestru. Sigurno bi voleo da ih upozna i sa malom Evicom. Međutim, Miroslav jednostavno nije zaslužio da ima tako plemenitog sina, a jos manje ovakvog malog anđela - zaključila je Mirjana.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike