JK sumirala utiske s Draganinog koncerta! Otkrila i detalje njihovog prijateljstva: Kad sam se od muke ošišala do glave, ona je bila tu!

17.02.2024

17:50

1

Ne krije koliko je voli i poštuje

JK sumirala utiske s Draganinog koncerta! Otkrila i detalje njihovog prijateljstva: Kad sam se od muke ošišala do glave, ona je bila tu!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša, pored još brojni poznatih ličnosti, sinoć je uživala na prvom od dva koncerta Dragane Mirković, koje je pevačica zakazala u Štark areni u Beogradu. U susret drugom velikom nastupu u okviru njene turneje koja nosi naziv „Do poslednjeg daha", JK je na društvenim mrežama sumirala svoje utiske, ali se i osvrnula na prijateljstvo koje već dugo neguje s Draganom.

Iako se, kako i sama naglašava, ne viđaju posebno često, velika ljubav i poštovanje i te kako su prisutni između njih dve. Na još jednom u nizu uspeha koje je ona postigla, Karleuša joj je od srca čestitala u opširnoj poruci koja je ubrzo po objavljivanju na Instagramu privukla ogromnu pažnju fanova, te pokrenula i pravu lavinu komentara.

„Ona je prava srpska majka!"

- Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i ujedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava srpska majka koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici. Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge - počela je Jelena, pa je potom dodala:

Dragana Mirković, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Ona je žena sa kojom se ja ne viđam svaki dan, naprotiv, viđamo se veoma retko, ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umrla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske... Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima, jer je ispisano zlatnim slovima.

Onda, zaključila je čestitkom:

- Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju anđela u tebi. Zagrli svoju decu i slavi, jer si uspela ono najteže, a to je da ostaneš čistog srca... O, o da, voli te tvoj prijatelj - zaključila je Karleuša.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike