Jelena Karleuša uputila poruku predsedniku Vučiću: Imam ljudsku potrebu da mu kažem bravo!

09.02.2024

17:21

1

Govorila je ranije i kako je pomogao njenoj majci dok je bila živa

Jelena Karleuša uputila poruku predsedniku Vučiću: Imam ljudsku potrebu da mu kažem bravo!
Jelena Karleuša, Aleksandar Vučić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Jelena Karleuša javno iskazuje svoje stavove o Aleksandru Vučiću, a sada joj se svideo njegov govor na Sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

Pevačica se oglasila na Instagram storiju, uputivši predsedniku Srbije reči hvale za ono što čini, a spomenula je i Aljbina Kurtija.

- Gledala sam izlaganje Vučića u UN. Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem "Bravo". Iskreno, pod utiskom sam! Kakav govor, kakav nastup! Ko nije gledao, mora da pogleda. Ispred njega, dok je govorio, stajao je natpis "Srbija". Preko puta njega napadao ga je neki čovek bez imena zemlje iz koje dolazi, koji je jednom Srbinu pokušavao da objasni kako njegova zemlja nije njegova - započela je Jelena, i nastavila da opisuje kako je ovu situaciju doživela.

Printscreen/Instagram/karleusastar
JK o Aleksandru Vučiću

 

- Jedna mučna i nadrealna slika, šokantna u svakom smislu. Juče se borila naša zemlja Srbija. Juče ju je diplomatski maestralno, pred čitavim svetom smireno, argumentovano, branio jedan čovek. I potpuno je ovde nebitno za koga vi glasate, ko vam se dopada, a ko ne na političkoj sceni, ovo je da skine kapu svako ko se oseća kao Srbin. Na momenat mi je bilo i potresno, jer je tema bila odbrana pravde. Najmanje što možemo je da u ovakvim momentima budemo složni kao narod, da ne budemo ono zbog čega nam se smeju u lice, nesložni i oslabljeni. Još jednom, kakav govor Vučića... Pogledajte snimak - napisala je Karleuša.

Podsetimo, Jelena je nedavno prokomentarisala gest koji je Vučić napravio, dok je njena majka bila živa. Takođe, pevačica je u jednoj emisiji, nekoliko meseci pre izbora rekla kako ne vidi bolju opciju oza Srbiju od predsednika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike