"Mislili su da ću trajati kao jogurt!" Jovana Jeremić dobila nagradu, pa isprozivala kolege: Ne stoji mačku lavlja glava! (FOTO)

19.02.2024

20:17

0

Poručila je da će od marta udarnički da radi

"Mislili su da ću trajati kao jogurt!" Jovana Jeremić dobila nagradu, pa isprozivala kolege: Ne stoji mačku lavlja glava! (FOTO)
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen/YouTube/Novo jutro

Jovana Jeremić nagrađena je zbog emisije "Novo jutro" koju vodi na TV "Pink".

Naime, voditeljka je putem društvenih mreža istakla kako je u Domu vojske primila medalju, a da je podrži, došao je njen partner Dragan Stanković.

- U životu sam izabrala da stvari radim jer verujem u njih. Imala sam san koji je bio vredniji od mog spavanja. Danas smo dobili nagradu za najbolji jutarnji program. Program je pronašao put do svog milionskog auditorijuma, gde pored informacija koje sve televizije plasiraju, naša redakcija leči i brine o čovekovoj dusi. Ova nagrada je priznanje svim vernim gledaocima televizije "Pink", mojim gostima koji revnosno i odgovorno dolaze u najgledanije Jutro, ali ovo je nagrada i celom mom timu. Ovo je nagrada svih nas - napisala je Jovana, i pomenula kolege.

 

 

- Meni je posebno bitna, jer došavši na Pink televiziju, mnoge ljubomorne kolege, koje su (opravdano) imale životni strah od mog transfera, prognozirale su mi po kuloarima trajanje jogurta. Ja sam im dokazala da od jogurt trajanja ima još jedna asocijacija koja, za razliku od gore navedene, jeste tačna za moj karakter - jogurt revolucija. Napravila sam revoluciju u srpskim medijima i svojim radom svakog, isključivo rezultatima, postavila na svoje mesto koje mu po prirodnom pravu pripada. Znate, ne može mačku lavlja glava. Ne stoji mu. Hvala svima koji nas pratite. Ovaj orden je treći po redu u bojama Pink televizije. Od marta idemo udarnicki. Vraćam se iz ilegale i idemo još jače, bolje, inventivnije i visprenije. Još narednih 40 godina. Vaša - zaključila je Jeremićeva preko Instagrama, uz fotografije, a na jednoj je sa izabranikom.

Podsetimo, voditeljka se nedavno u svojoj emisiji pomirila sa starletom Tamarom Đurić, sa kojom je ratovala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike