Jovana Jeremić najavila povlačenje iz medija: Potreban mi je mir!

19.01.2024

08:17

3

Dosta je posvećena privatnom životu, s obzirom da deli detalje iz veze sa vlasnikom pekarskog lanca

Jovana Jeremić najavila povlačenje iz medija: Potreban mi je mir!
Jovana Jeremić - Copyright Printscreen „Novo jutro" TV Pink

Jovana Jeremić najavila je kako se povlači iz medija na jedan period.

- Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde - ispričala je voditeljka TV "Pink".

Kako bi obrazložila svoju odluku, Jeremićeva je postavila objavu na Instagramu.

 

 

- Vikend sada počinje petkom. Gledamo se od sutra samo na Pinku. Jer RTV Pink je porodica. Za sve one koji nisu razumeli, povlačenje iz medija znači da me neće biti na drugim medijima u februaru, osim na mom poslu i mojoj fotelji za koju sam se krvavo borila i izborila. Mene u životu uspeh ne menja. Osim na bolje - napisala je onaa i istakla jedno.

- Svim svojim kolegama sam dala sve što je bilo potrebno. Sada je meni potreban mir zbog svega što spremam u ovoj 2024.godini. RTV Pink je moja druga kuća. Moje utočište i moj beg od svega što sam preživela i pobedila u prošlosti. Moja sigurna i bezbedna teritorija. Moj azil. Zato se Pink voli i poštuje - izjavila je Jovana.

Podsetimo, voditeljki u privatnom životu cvetaju ruže, s obzirom da je u vezi sa Draganom Stankovićem, prvim čovekom jednog pekarskog lanca. Sa biznismenom ima velike planove.

Bonus video:


 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike