Jovana Jeremić pretila Tamari Đurić tužbom, a ona joj je sad upala u studio: Svi se šokirali, a onda se desio neočekivani potez

11.02.2024

15:09

0

Mnogi su mislili da se njih dve i dalje ne podnose

Jovana Jeremić pretila Tamari Đurić tužbom, a ona joj je sad upala u studio: Svi se šokirali, a onda se desio neočekivani potez
Tamara Đurić u studiju Jovane Jeremić - Copyright Printscreen RTV Pink

Jovana Jeremić i Tamara Đurić bile su dugo u sukobu, a mnogi su mislili da će na kraju završiti i na sudu. Međutim, na iznenađenje mnogih, između njih dve je došlo do pomirenja.

Da je odnos sada između voditeljke i starlete dobar, govori činjenica da se Tamara iznenada pojavila ovog jutra u jutarnjem programu na Pinku.

Naime, Jovana je sa gostima na kraju današnjeg segmenta Jutarnjeg programa, pričala o estetskim zahvatima i silikonima. U toku razgovora ušla je Đurićeva i Jovana je tada prekinula sagovornike.

Na iznenađenje mnogih, posle svega, njih dve su se igrlile i izljubile.

- Stigla nam je i Tamara Đurić. Ljubavi, pa gde si ti? Čekaj, posle svega? Za sve ove dušebrižnike, mnogo mi je drago što si došla - poručila joj je Jovana.

Šta se među njima desilo

Pre izvesnog vremena, Jovana je zamerila Tamari i optužila je za navodne preteće poruke.

Jovana je, naime, dobila preteće poruke na društvenim mrežama, te rekla kako su joj "pretili Tamarini ljudi", a sve zbog Maje Marinković.

ATAImages/Antonio Ahel/Matija Stanisavljević
Maja Marinković, Jovana Jeremić, Tamara Đurić

Tamara se tada Jovani javila kako bi joj objasnila da nema veze sa tim, a Đurićevu su čak i iz policije kontaktirali oko svega. 

- Ja bih joj predložila da ode kod psihijatra. To je rad na sebi. Njoj je potreban psihijatar, i to ne neuropsihijatar, nije to toliko podignuto na taj nivo. Ona je bipolarna ličnost, u smislu danas me tuži, a onda mi posle kaže da nije tako, da su joj moji neki ljudi pretili. Menja raspoloženja. Ona treba samo psihički da radi na sebi. Možda ona i ja samo nemamo isti smisao za humor. A što se tiče fizičkog izgleda, ne mora ništa, Vidim da trenira, ništa nije radila na sebi od operacija - rekla je svojevremeno Tamara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike