Aleksandra Prijović posetila mesto gde je doživela i lepe i najteže trenutke: Ovde su je ponižavali, a sad su je ovako dočekali

19.02.2024

09:35

0

Pevačica je ipak sve vreme imala osmeh na licu

Aleksandra Prijović posetila mesto gde je doživela i lepe i najteže trenutke: Ovde su je ponižavali, a sad su je ovako dočekali
Aleksandra Prijović - Copyright ATAImages/ M.M.

Aleksandra Prijović je protekle nedelje održala nekoliko uspešnih koncerata u Osijeku, koji se nalazi blizi Belog Manastira, mesta gde je odrasla. 

Ona je iskoristila priliku što je tu, pa je tako prespavala u svojoj kući, a posetila je i školu koju je pohađala, što je, očekivano, osvanulo na društvenim mrežama. Nju su dočekali sa buketom cveća, a nije izostalo ni fotografisanje.

Printscreen / TikTok/ daliborkovac61
Aleksandra Prijović posetila školu koju je pohađala

- U poseti školi u Belom Manastiru, sa mojom mamom i radnom koleginicom - napisao je na TikToku sin jedne od gospođa koja radi u školi.

Očekivano, Prijin potez se svima dopao, pa su je pohvalili, iako ona sama ne nosi tako lepe uspomene iz školskih dana.

ATAImages/M. M.
Aleksandra Prijović

- Ponižavali su me, nazivali jadnicom i pevaljkom. Govorili su: "Nije ništa bolja od majke pevaljke". Sprdali su se na moj račun kako su stigli. U školi su, posle svakog mog nastupa, donosili snimke i puštali ih. Smejali su se na sav glas, sve sam čula i videla. Verujte da mi se, u tim trenucima, srce cepalo - rekla je ona svojevremeno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike