Ovako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Pevačica dan pred koncert bila u rodnom mestu

14.02.2024

16:43

0

Komšije su govorile o Priji

Ovako izgleda kuća Aleksandre Prijović u Hrvatskoj: Pevačica dan pred koncert bila u rodnom mestu
Aleksandra Prijović - Copyright Instagram printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović održala je sinoć koncert u Osijeku, a nakon istog, ispričala je kako je provodila prethodne dane.

Tako je pevačica istakla kako je dan pre koncerta u velikoj dvorani, boravila u svojoj kući u Belom Manastiru, gde je odrasla. Zbog toga je bila jako uzbuđena.

- Ja sam spavala sinoć u svojoj kući, naravno. Prvo gde sam otišla jeste moja kuća - rekla je Prijovićka, koja je evocrala uspomene.

ATAImages/Antonio Ahel
Aleksandra Prijović

 

- Odrasla sam u ovom kraju i išla u školu. Kada se vratim u osnovnu i srednju školu, kada sam pričala da ću jednog dana imati koncerte, niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je bilo dosta njih koje poznajem, sa kojima sam odrasla. Ovo je stvarno poseban koncert za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru i bilo je divno, jako emotivno, jako sam srećna - izjavila je pevačica.

 

Ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je posetila gradić Beli manastir, koji se nalazi u Osječkoj-baranjskoj županiji. Komšije porodice Prijović objasnili su im gde im je kuća. Jedan od njih je rekao kako viđa Borku, Aleksandrinu majku. Drugi komšija rekao je da nije čuo za pevačicu, sve dok nije završila u "Zvezdma Granda".

Prijovićkina kuća izgleda pomalo skromno, i okružuje je crna kapija, koja štiti njihovu privatnost. Kuću, kao i ovaj gradić možete pogledati u galeriji u sredini teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike