Uki Ku otkrila nove detalje sestrine drame s bivšim: Udarao je 15 puta njenom glavom o pod, pa preko tate pokušao to da „obriše"?

19.02.2024

08:20

0

Otvorivši dušu, inače, tiktokerka ni svoje nekadašnje momke nije zaobišla

Uki Ku otkrila nove detalje sestrine drame s bivšim: Udarao je 15 puta njenom glavom o pod, pa preko tate pokušao to da „obriše"?
Copyright Instagram screenshot / uki_q

Una Kablar, koja se proslavila kao Uki Ku, kaže kako drama njene sestre Sare s bivšim izabranikom i dan-danas traje. On i uprkos izvesnim dokazima na sudu tvrdi, između ostalog, da je „Uki u stvari nju našminkala, te da se nikakvo nasilje nikad nije ni dogodilo".

Štaviše, objašnjava dalje ona, „sam je sebe u sve to suprotno uverio", što je njoj prilično šokantno.

„I stalno menja priče!"

- Ide do te granice da postaje smešno. On i dalje tvrdi na sudu kako sam ja nju našminkala i kako on to nikad nije uradio, pored svih mogućih dokaza, doktora, čuda, veštaka... Zapitam se jel dobro, u smislu, mentalno, ta osoba. Nisam više baš sigurna. Jer, on deluje kao da on sebi veruje. Sebe je u to ubedio. I sve to, naravno, dođe do tebe, čuješ, nije Beograd toliko veliki. Devojke koje su se dopisivale sa njim su mi slale poruke u kojima on njih ubeđuje kako to nikad nije uradio. I stalno menja priče. Prvo je išlo da je on nju samo gurnuo u samoodbrani, a da se to uopšte nije desilo - izjavila je gostujući u jednom podkastu Una, koja o izvesnim stvarima i dalje ne može javno da razgovara jer je proces u toku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

- Sara je ovakva (pokazuje mali prst). I to se sve desilo nakon što se ona porodila, još se od porođaja nije oporavila. Svakako je bila slaba, dodatno. I imala je užasno težak porođaj, to je tek bila priča za sebe... Stvarno nije imao od čega da se brani - naglasila je u „Posteru", pa dodala i kako on često menja advokate, dok ona s porodicom samo gleda kako što bolje da zaštiti Saru.

- Mi se sad najviše borimo da zaštitimo nju, da nekako dobijemo to da ne može da... Ili ako mora da ga viđa, da ga viđa pod nekim... Da on nema kontakt s detetom. Jasno je o kakvoj se osobi radi, nije sav čist - kazala je Uki, koja se i ovom prilikom osvrnula na potres mozga koji je njena sestra zadobila u okršaju, a nije smela.

- Jeste, pa zapravo, doktor neki, ne znam ko je u pitanju, pošto je njegov otac imao tu vezu; kad se to desilo i mi Saru odvezli, napisano je da je imala lakše telesne povrede. Potres mozga je i te kako teška telesna povreda, pritom Sara je u detinjstvu imala već dva potresa mozga i ovaj treći je bio baš rizičan. Mogao je da je košta života. Tako da je ovo faktički bio pokušaj ubistva, jer je on znao za to. Da ne sme nikako da povređuje glavu i on ju je udarao, petnaest puta njenom glavom... - rekla je ona.

Uki Ku, ATAImages/Milan Maričić
 

Sa druge strane, ovom prilikom, internet zvezda u svom razgovoru nije preskočila ni svoje bivše.

„Niko mi ne veruje da više nisam s Luxom!"

Posle raskida s Lukom Bojovićem Luxom, kaže, oseća se sasvim okej i odgovara joj što većina još uvek ne veruje da oni više nisu par. Smatra da i nije dobro srljati iz veze u vezu i trenutno maksimalno uživa kao „singl" devojka.

Upitana kako su raskinuli, rekla je:

- Kada iskomuniciraš sve i ništa ne ostane nedorečeno, nekako sam mirna. Mislim da je i on. Sve je rečeno. Što smo raskinuli... Ništa se ružno nije desilo. Nije svako u tvom životu namenjen da ostane tu zauvek - objašnjavala je ona, koja je s Luxom ostala u prijateljskim odnosima.

Sergeja Pajića danas, međutim, gotovo i da ne zna.

 

 

Na pitanje voditeljke kako je to iz njenog ugla bivše devojke izgledalo - da je on sa nekim za koga ne zna da je u drugom stanju, odgovorila je:

- Zanimljivo je, mislim, kao „stori tajm" jednog dana, da pričaš ljudima. Što da ne. Nije ništa ružno, lepa stvar. Šta ima veze, niko nije umro, neko se rodio. Ne znam zašto je to doživljeno kao nešto strašno, a to što nije skontao, ja verujem da postoje tako čudnovati slučajevi. Šta znam, šta da kažem... (smeh) Meni je to skroz pojmljivo. Možda devojka nije bila „kost i koža", pa se nije primetilo, a dešava se da neko nema stomak. Stvarno, ja sam gledala to na te-veu, oni čudni porođaji... Jel stvarno nije imala stomak? Nisam baš toliko upućena. Možda je i znao... Znam koliko i ti!

Do danas, po njenom mišljenju, oboje su se dovoljno promenili da ona više ništa ne može da tvrdi. 

- Ja poznajem njegovu verziju iz 2019, 2020. godine. Ovu sada stvarno ne poznajem. Sad ga doživljavam kao potpunog stranca samo, eto, što imamo neke uspomene. Tako da, ne mogu da kažem, jer ja poznajem potpuno neku drugu verziju koja više nije tu, kao i moja - iskrena je bila u pomenutom podkastu ona, pa je nešto zatim zaključila rečima:

Sergej Pajić, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- U našem poslu, u ovakvoj vrsti posla, apsolutno svaku situaciju možeš da naplatiš, da iskoristiš za kontent. To je najjača stvar. Meni kad se najveće s*anje desi, ja to iskoristim za kontent, jer što ne bih?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike