Majka pretučene Sare zaplakala u emisiji! Iznela nove detalje: Dok ju je tukao, mislila je da je već mrtva!

30.09.2022

07:54

0

Autor: Marija Mitić

Potresena žena do detalja je ispričala šta se dogodilo kobne noći

Majka pretučene Sare zaplakala u emisiji! Iznela nove detalje: Dok ju je tukao, mislila je da je već mrtva!
majka - Copyright Printscreen TVPrva

Majka tiktokerke Une Kablar i pretučene Sare Hadžić gostovala je ovog jutra u jutarnjem programu Prve televizije i govorila je o stravičnom slučaju nasilja nad svojom ćerkom, koje je juče potreslo Srbiju.

Prema rečima majke Dijane Marinković, njena ćerka Una nije bila u stanju da dođe u emisiju jer je uz sestru i nije u mogućnosti da trenutno govori zbog straha i pretrpljenog stresa. Njena ćerka Sara se takođe posle svega oseća jako loše.

 - Una nije još spremna da dođe, potresena je i uz svoju sestru je. Sara je kod mene, ona i beba su kod mene, svi brinemo o njoj. Ima teške vrtoglavice, idemo i danas kod doktora. Premotava film šta se desilo, priseća se tih scena, uzbuđena je. Mi smo 15 minuta pre toga bili kod njih, odneli smo im večeru. Dala sam joj večeru u dvorištu jer je žurila zbog serija. Kasnije me zvala uznemirena sa VMA, rekla je da dođem po bebu. Pitam je šta se desilo, ona kaže samo da dođem. Rekla mi je da ju je pretukao Damjan i da je pretukao bebu. Kad sam stigla, dočekala me policija, hitna pomoć. Izgledala je izdeformisano, bila je pod stresom, uživo je to mnogo gore i teže. Natečena glava, obraz, izdeformisana je, krvav vrat i glava, jezivo. Čudno me je gledala, uzela sam bebu i rekla joj da će biti sve u redu. Kad smo došli kući, ona je imala velike bolove kad pomera glavu. Plaši se svega. On se činio kao divan dečko. Niko se ovome nije nadao, a ja sam jako bliska sa Sarom. Govorila mi je da se njena mama meša - rekla je majka pretučene Sare i potom navela potencijalne razloge stravičnog nasila. Opisala je i povrede bebe.

24sedam/Instagram
 

 - Mi smo jako bliske, trčala sam da joj pomognem, uvek je govorila da se njihova mama petlja, rekla sam da probaju da pričaju s njima... Monstruozno nasilje. Beba je sada dobro, imala je modrice, svakog dana zovem Saru da pitam kako je, rekla mi je da su kod doktora da je valjda alergija, ima modro sve po zadnjici. Krv su joj uzimali da vide da li je to neko zgrušavanje, ja sam posle posla videla modrice, nije to osip, alergija... Pitali su doktori da nije nažuljano, udareno, a nigde drugo nije imala povrede. Damjan ju je držao, imala je grčeve, mogao je jedino on da je stisne jer je cičala. Nije Sara verovala da bi on to mogao da uradi - rekla je mama Sare i Une.

Dijana je nakon što ju je pretučena ćerka pozvala momentalno upalila auto i otišla na VMA. Dočekala ju je policija, a otkrila je i zašto Sarina sestra Una nije mogla da dođe.

 - Upalila sam auto i došla na VMA, ugledala Saru, uzela bebu, pozvala Unu... Policija je odmah bila tu, uzete su nam izjave, ja sam bila tu sve vreme sa bebom. Čekali smo da Sara završi preglede. Da, ja sam bila unutra ali je Una bila sa mojim suprugom napolju i videli su porodicu Sarinog muža. Vikali su joj da je sektašica, ona je pitala da li ste ponosni na sina, on je rekao da jeste. I tek će da bude, još ponosniji, onako pretećim tonom. Kaže ima on leka i za ovo, ima veze i pare, sve će srediti. I ja sam zato ovde, uplašena jesam ali mi je ćerka još uplašenija. Zašto mislite da Una danas nije došla na televiziju? Uplašene smo - rekla je ona.

Dijana je rekla da je Damjan delovao kao fin dečko. Opisala je Sarino stanje tokom stravičnog nasilja.

Instagram 24sedam
Sara Hadžić

 - Nije on nju udario jednom, nego 15 puta je tukao, udarao je kad je već izgubila svest. A prva bih rekla da je divan dečko, nije predamnom nikada pokazao to lice. Ona se onesvestila, prestala je da diše, on je tada rekao ‘jao, šta bih od sebe da sam te ubio‘. I kada je došla svesti, rekao je da ostave bebu i da idu na VMA. I ranije je ostavljao bebu, ostajao duže na poslu, ode kod mame, ruča, Sara je večito bila sama, nije pomagao. Molila ga je da pridrži bebu samo da se ona okupa. On nije voleo ni da ja dođem i pomognem, a pre toga je sve bilo dobro. Ali kada se porodila, sve se izmenilo. Njemu je i moja pomoć smetala, ona mu je rekla ‘pa ovo je i tvoje dete‘. I on uzme dete, odnese ga u drugu garsonjeru, kao kod komšija. Zatvori unutra bebu u auto-sedištu, da ne čuje i da mu ne smeta. Sara se probudila, ne zna da je to uradio, pita gde nam je beba? On kaže ‘hteo sam da budem dobar muž, da ti možeš da odspavaš - rekla je ona.

Dijana je zaplakala kada se prisetila kako joj je kćerka izgledala posle nasilja koje je pretrpela. Navela je da je njen zet davio njenu ćerku 15 minuta!

 - Samo kad se setim moje ćerke uplakane, izdeformisala se, pitala me hoće li umreti? Ona je čak dok je tukao mislila da je mrtva, ali kaže da je čula njega kako vrišti, urla za njom, čuje bebu... Davio ju je 15 minuta, ona tako kaže - rekla je Sarina majka.

Podsetimo, Saru Hadžić je pretkuao njen suprug D.H. u noći između srede i četvrtka, nakon čega su joj ustanovljene lakše telesne povrede. Izrečena mu je mera zabrane prilaska ali i jednomesečni pritvor.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike