Tiktokerka otkrila nove potresne detalje drame: Njena sestra je zbog ranijih povreda morala da pazi na glavu, njen muž je to znao!

29.09.2022

20:41

0

Ona je navela i kako se sada njena sestra oseća, ali i kakve sve povrede ima

Tiktokerka otkrila nove potresne detalje drame: Njena sestra je zbog ranijih povreda morala da pazi na glavu, njen muž je to znao!
una kablar - Copyright Instagram printscreen/uki_q

Una Kablar se ponovo večeras oglasila na svom nalogu na Instagramu, te otkrila kako se njena sestra oseća posle drame koju je danas preživela, te kakve povrede ima. Međutim, šokantno je što je napisala da je Sarin muž znao da njena sestra mora da vodi računa da ne povredi glavu!

24sedam/Instagram
 

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam. Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video i foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una, pa dodala:

- Inače, da naglasim da je Sara kao dete, pre nekoliko godina, imala dva ozbiljna potresa mozga i frakturu lobanje, gde je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povređuje glavu! On je to znao.

Instagram printscreen/uki_q
Objava Une Kablar

Podsetimo, Una je na svom nalogu na Instagramu u noći između srede i četvrtka objavila da je njenu sestru Saru pretukao muž, te da je naneo povrede i njihovoj dvomesečnoj bebi.

Kako je Una tvrdila, muž njene sestre je udarao svojoj supruzi glavu o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi, a nakon toga udarao šakama iz sve snage. 

Nakon svega, kako je Una napisala, njen zet je svoju suprugu i dete odvezao na VMA, gde ih je ostavio i sakrio se u žbunju dok nisu došli njegov otac i brat. Njegov otac je, kada se pojavio, dobacivao da je ponosan na svog sina.

Instagram printscreen/uki_q
Zet Une Kablar

Sara, Unina sestra, se oglasila posle svega, te istakla da je sve izazvala svađa zbog njegove majke, zbog koje su često imali sukobe jer se mešala u njihov odnos. Kako je rekla, on je vređao njenu porodicu tokom svađe, ona je prokomentarisala nešto o njegovoj majci, zbog čega ju je on napao.

D.H. je određena mera zabrane prilaska, posle čega je uhapšen i saslušan. Potom je delimično priznao krivicu, a onda mu je određen jednomesečni pritvor.

Una je, u jednom trenutku, objavila da je išla u stan u kom su živeli njena sestra i zet, kako bi uzeli njene i stvari za bebu, ali su brave već bile promenjene.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike