Promene i za žiri u "Zvezdama Granda": Saša im skratio vreme za komentarisanje, a izgubili su i još jedno pravo!

23.09.2023

21:43

0

Njima se ovo možda i neće tek tako dopasti

Promene i za žiri u "Zvezdama Granda": Saša im skratio vreme za komentarisanje, a izgubili su i još jedno pravo!
Žiri Zvezda Granda - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nova sezona muzičkog takmičarskog šou programa "Zvezde Granda" počela je večeras, a već smo mogli da vidimo da će doći i do određenih promena.

Osim u pravilima za takmičare, promene su se desile i kod žirija. Naime, iako smo godinama navikli da ih vidimo kako svako od njih sedi na određenom mestu, sada to više neće biti slučaj.

- Ove godine imamo izabrane kandidate, koji su se već takmičili, ali nisu bili u finalu. Njih ima 32. Svaki od mentora ima četiri kandidata, dva muška, dva ženska. Dva su sami birali, dva su dobili od produkcije. Njima će se suprostaviti izazivači, a njih ima 96-oro, 48 muškaraca i 48 devojaka - rekao je Saša Popović, pa dodao:

- Ono što je bitno jeste da muškarci mogu da izazovu muškarce, devojke da izazovu devojke. Što se tiče ocenjivanja, svaki član žirija može da glasa samo za jednog od dvoje. Imamo izabranog i izazivača. Onaj ko pobedi, ostaje u emisiji, a drugi ide u baraž. Osam ostaje izabranih, a osam u baražu i od njih prolazi četvoro.

Žiri će, u zavisnosti od toga kog kandidata ima u datoj emisiji, muškog ili ženskog, sedeti na drugom mestu, a neće moći ni naširoko da komentariše.

- Ono što je novina jeste da će svaki član žirija moći da priča samo 30 sekundi. Posle toga, ovde imam taster i to je gotovo. Svaki mentor će sedeti u svakoj emisiji na nekoj drugoj poziciji, a to će određivati taster - ispričao je Saša.

24sedam/Nemanja Vujčić
Žiri Zvezda Granda

Tako će oni, koji imaju muške kandidate, barem u večerašnjoj emisiji, sedeti na pozicijama 1, 3, 5 i 7, dok će oni koji imaju ženskog predstavnika sedeti na mestima 2, 4, 6 i 8.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike