Dever Zorje Pajić zaintrigirao! Dotakao se pevačicinog nastupa na PZE pa poručio: Ovo od nje sigurno niko nije očekivao!

17.02.2024

18:55

0

Pevačica je „u trci" za predstavnika Srbije na „Evrosongu" s numermom „Lik u ogledalu"

Dever Zorje Pajić zaintrigirao! Dotakao se pevačicinog nastupa na PZE pa poručio: Ovo od nje sigurno niko nije očekivao!
Milan Pajić - Copyright Printscreen „Praktična žena"

Publika već broji sitno do ovogodišnje „Pesme za Evroviziju", takmičenja za izbor predstavnika Srbije na „Evroviziji" u Malmeu u okviru kog će se, pored ostalih, Zorja Pajić pojaviti na sceni sa numerom koja nosi naziv „Lik u ogledalu". Njen dever, glumac Milan Pajić, zadužen je za scenski pokret, a dotakavši se celokupnog nastupa pevačice ističe - da će ona publici pružiti nešto sasvim neočekivano.

S druge strane, posebno ga čini srećnim to što nju već porede s brojnim svetski poznatim imenima. Tako je, kaže, „kad je pesma dobra i kvalitetna".

- Zorja ove godine dolazi sveža i spremna. Donosi pesmu koja je, po mom mišljenju, pesmetina. Evo, vidim, čitam da je porede s Adel, Bili Ajliš, Semom Smitom... To se uvek dešava kad je pesma dobra i kvalitetna. A Lazar je napravio numeru koja može u bilo koji bolji film preko, kao naslovna - počeo je on za „Blic", pa dodao:

Zorja Pajić, ATAImages/G. G.
 

- Nadam se da će ih zvati da rade novog „Bonda", on da komponuje, ona da peva. O nastupu ne mogu mnogo sad da pričam, al' sam siguran da to nećete očekivati, takav tok nastupa. Noćima sam mozgao, sklapao, uvezivao slike i dramaturgiju, birao kadrove, menjao, pa opet vraćao - objašnjavao je on, koji je inače postao i direktor serija.

Upitan na tu temu, odgovorio je:

„Posao mi je doneo i gastritis!"

- ...Da me je neko pitao pre dve godine da li sebe vidim na toj poziciji, rekao bih „ne" i to kao iz topa. Međutim, meni je ta pozicija pomogla da konačno počnem da preuzimam odgovornost i da na jedan relaksiraniji način gledam na svoj matičan posao, a to je gluma. Dobro i gastritis mi je doneo, al' Bože moj (smeh) - rekao je između ostalog za pomenute medije, ne dozvoljavajući pozitivnom duhu da ga napusti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike