Zorjin dever o pevačicinom učešću u „Zvezdama Granda": Ponižavanje koje je trpela je nije promenilo

10.07.2021

20:37 >> 20:12

0

Glumac Milan Pajić ne krije koliko je ponosan i tvrdi da je veliki uspeh tek pred njom

Zorjin dever o pevačicinom učešću u „Zvezdama Granda": Ponižavanje koje je trpela je nije promenilo
Copyright Milan Pajić ,,Praktična žena" printscreen

Dever Zorje Pajić, glumac Milan Pajić kog je domaća publika upoznala u seriji „Tri muškarca i tetka” kao Radmila, ima samo reči hvale za mladu pevačicu i tvrdi da je veliki uspeh tek pred njom. Njenim učešćem u „Zvezdama Granda” i te kako je zadovoljan, a posebno je ponosan na nju što je, prema njegovim rečima „ponižavanje od strane pojedinaca nije promenilo”. Ne precizirajući na koga cilja, pružio je podršku i svim drugim sličnim umetnicima, koji se trude da na muzičku scenu vrate prave vredosti.

– Ponosan sam koliko je vredna i radna. Koliko je spremna da uči i da napreduje. Koliko se ne oslanja samo na svoj talenat, koji joj je dat. A najponosniji sam što je ostala dostojanstvena, kulturna i vaspitana pored svih ponižavanja koje je trpela od pojedinaca u toku tog takmičenja dokazavši da nije bitno šta se kaže, već ko to kaže – počeo je za “Pulsonline” Milan.

– Odgovorno tvrdim da ona ima ozbiljan potencijal, da uz rad, jednog dana postane i velika zvezda. Da nam vrati osećaj da je prva i prava asocijacija na zvezdu, na primer, Olivera Katarina. Tako da podrška za Zorju i sve druge slične umetnike, koji pokušavaju da vrate sistem pravih vrednosti na muzičku scenu – zaključio je on.

Zorja Pajić Printscreen Instagram/zorja__

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike