Zorja Pajić je zarađivala novac pevajući na ulici, pojavila se u „Zvezdama Granda”, a malo ko zna da je snajka poznatog glumca

06.02.2021

06:31 >> 07:54

0

Autor: D. Božović

Takmičarka popularnog muzičkog takmičenja je snajka Milana Pajića, koji o njoj ima samo reči hvale

Zorja Pajić je zarađivala novac pevajući na ulici, pojavila se u „Zvezdama Granda”, a malo ko zna da je snajka poznatog glumca
Copyright Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Jedna od učesnica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda” koja je ostavila veliki pečat svojim nastupom je Zorja Pajić. Takmičarka je oduševila žiri popularnog takmičenja izvedbom pesama „Živote moj” i „Tango”, a oni su njen performans ispratili uz gromoglasan aplauz.

Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Ono što je manje poznato javnosti jeste da je Zorja snajka našeg poznatog glumca Milana Pajića.

Naime, takmičarka je u braku sa Milanovim najmlađim bratom. Kada se pojavila znatiželja javnosti, ko je zapravo devojka kojom je žiri, ali i milionski auditorijum očaran, Pajić se oglasio i istakao da je njegova snajka veliki talenat.

– Snajka je čudo, ona će tek da pokaže šta ume, ovo nije ništa. Htela je da dopre do publike i u dogovoru sa mojim bratom, odlučili su se da to bude preko emisije „Zvezde Granda” – ispričao je Milan Pajić za Pulsonline.

Zorja je tokom svojih studentskih dana zarađivala novac tako što je svirala violinu i pevala u Knez Mihailovoj ulici, a na Jutjub kanalu postoji mnoštvo njenih nastupa.

Pročitajte još

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike