Prepoznajete li pevačicu sa slike? Iza sebe ima buran ljubavni život, skrasila se pored fudbalera, a njena transformacija je neverovatna

18.02.2024

08:20

0

Bila je veliki fan starijeg kolege

Prepoznajete li pevačicu sa slike? Iza sebe ima buran ljubavni život, skrasila se pored fudbalera, a njena transformacija je neverovatna
Copyright Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll

Većina naših pevačica čim su se probile na estradnu scenu, odlučile su da koriguju svoj izgled, pa kada se osvrnemo na njihove stare slike, malo ko bi ih prepoznao.

Pogotovo kada je reč o fotografijama iz detinjstva, ali zbog nostalgije i prisećnja na neke drage ljude koji više nisu među nama, i onde povremeno podele uspomene.

To je jednom prilikom uradila i Katarina Grujić, koja je na slici iznad teksta. Naime, pevačica je nakon smrti Igora Starovića iz grupe "Divlji kesten" objavila njihovu fotografiju iz perioda kada je još bila devojčica.

Printscreen Instagram/ Katarinagrujicdoll
Katarina Grujić i Igor Starović

Iako povod bio tužan, mnogi su iskoristili priliku da prokomentarišu transformaciju koju je Katarina doživela.

Nije tajna da se podvrgla estetskim korekcijama, a ova slika je i dokaz za to.

Inače, pevačica se pojavila u "Zvezdama Granda", nakon čega je započela uspešnu solo karijeru. Popularnost joj je donela i pažnju muškaraca, pa je njen ljubavni život bio i te kako zapažen. Naime, Kaća je još 2018. godine bila verena za tadašnjeg dečka Nikolu, a nakon njihovog raskida pričalo se da je u vezi sa fitnes instruktorom Vladicom Jovanovićem.

Iako tu vezu nije potvrdila, poznato je da je dve godine volela Nemanju Buhu, bratanca Ljubomira Buhe Čumeta, a očekivalo se da će sa njim otići pred oltar. Međutim, i ova veza je završena neslavno, pa je posle njega bila u vezi i sa crnogorskim biznismenom Kostom Obradovićem.

Tek 2020. godine, Kaća je našla svoju "drugu polovinu" i to u fudbaleru "Crvene Zvezde" Marku Gobeljiću. Venčali su se posle godinu dana, a ubrzo dobili ćerku Katju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike